29 Ιανουαρίου, 2023

Γιάννης Μαθιουδάκης : Στείλτε σπίτι, τους υπαλλήλους της κας Αγκέλας Μέρκελ.

Η αδυναμία της χώρας μας, να αρθώσει υπεύθυνο, πειστικό, στιβαρό λόγο, απέναντι στα ανθρωποειδή, της Ευρωπαικής Ένωσης, τα έχει αποθρασύνει. Τα χτυπήματα τους είναι αλλεπάληλα.

Την ώρα που το νησί μας είναι “στρατευμένο” στην προσπάθεια βελτίωσης όλων των παροχών και υπηρεσιών, οι τροικανοί υπάλληλοι έρχονται και εκτιμούν ότι το λιμάνι της Μήλου είναι το no.320 στη κατάταξη των λιμανιών της Ευρώπης. Εδώ, όχι μόνο γελάνε, κλαίνε και στέλνουν σπίτι τους, τους αντιστόριτους, αδιάβαστους εγκέφαλους των Βρυξελλών. Αν τα ενεργούμενα της κας Μέρκελ έριχναν μια πιο προσεκτική ματιά, θα διαπίστωναν ότι η Μήλος διαθέτει, το δεύτερο μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι στη Μεσόγειο. Στον κόλπο του Αδάμαντα στους δυο παγκόσμιους πολέμους, που προκάλεσε η φυλή της κας Μέρκελ, “φιλοξενήθηκαν” τα πολεμικά πλοία και των δυο αντίπαλων στρατοπέδων.

Ψοφοδεείς, ορισμένοι γερμανοθρεμένοι, θα σπεύσουν αποδοκιμάσουν και να καταγγείλουν το οργισμένο αυτό άρθρο. Θα πουν ότι η λίστα περιλαμβάνει λιμάνια με ολοκληρομένες υποδομές και λειτουργίες. Σε αυτούς λοιπόν απαντώ ότι,  τους Γερμανούς τους πιάσαμε και θα τους ξαναπιάσουμε κορόιδα. Εκατομμύρια ευρώ έφθασαν στην Ελλάδα από την Ευρωπαική Ένωση αλλά δεν πήγαν ποτέ για εκεί που προοριζόντουσαν, υπό την ανοχή των ίδιων των Γερμανών.

Η Ε.Ε επιδότησε και επιδοτεί έργα και υποδομές, ελάχιστα όμως πιάνουν τόπο. Τα περισσότερα χάθηκαν στις τεράστιες “λακούβες” των μηλέικων δρόμων που δημιουργούν τα γιγαντιαία φορτηγά και άλλα μηχανήματα εξόρυξης. Η γενοκτονία των Ελλήνων με τον οικονομικό στραγγαλισμό της χώρας μας, δεν θα λυγίσει την καρδιά και την ψυχή του Έλληνα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *