29 Ιανουαρίου, 2023

Γιάννης Μαθιουδάκης : Με νέους και παλιούς παίχτες ο Παμμηλιακός της καρδιάς μας

Το όραμα των φίλων του Παμμηλιακού να δουν την ομάδα τους να επιτυγχάνει τους στόχους της αποδείχθηκε όνειρο θερινής νύχτας. Η ανανέωση σε έμψυχο υλικό και κύρια της αλλαγής φιλοσοφίας της ομάδας , δοκιμάστηκε σκληρά εντός και εκτός Μήλου το τελευταίο χρονικό διάστημα με απογοητευτικά τα πρώτα συμπεράσματα.

Το ματς με τον ΑΟ Μυκόνου την προηγούμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου αποκάλυψε την πραγματική εικόνα του φετινού Παμμηλιακού. Η ομάδα επιχειρεί ανανέωση αλλά όπως συμβαίνει σε ανάλογες φιλόδοξες προσπάθειες , έτσι και ο Παμμηλιακός πριν οι νέοι παίχτες του βρουν τα πατήματά τους , βρέθηκαν εκτός στόχων που καταχτούσαν δια περιπάτου τα προηγούμενα χρόνια. Το χρονικό σημείο που συμβαίνει η αποκάλυψη της πραγματικότητας μπορεί να αποβεί χρήσιμη.

Ο φετινός Παμμηλιακός δεν έχει της αναγκαίες δυνατότητες. Δεν μπορεί να κάνει ανανέωση και ταυτόχρονα να διεκδικεί τίτλο και άνοδο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή , οι άνθρωποι του Παμμηλιακού , να κάτσουν και να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Ο πρωταθλητισμός έχει απαιτήσεις που ο σημερινός Παμμηλιακός δεν έχει. Και αυτό δεν είναι κακό . Με τα σημερινά δεδομένα ο Παμμηλιακός έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να αξιοποίηση τα νέα παιδιά 16-18 χρονών και μπορεί να βρει και άλλα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο και να φτιάξει μία ομάδα σε υγιείς στέρεες βάσεις και με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια να δημιουργήσει ομάδα που θα προσφέρει θέαμα και ποιότητα σε κάθε γήπεδο που θα παίζει χωρίς να ξεχνάει την αξία των βαθμών .

Ο Παμμηλιακός στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να προωθήσει τα νέα παιδιά μαζί με τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίχτες που θέλουν να προσφέρουν να αρχίσει το “χτίσιμο” της νέας ομάδας. Η νέα ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί σε ντόπιους παίχτες , φίλους και οπαδούς του Παμμηλιακού.Ομάδα που θα φτιαχτεί σε κάποιο γραφείο του Πειραιά ή της Αθήνας διά αλληλογραφίας έναντι γενναίων αμοιβών δεν έχει θέση στη Μήλο. Μπορεί να εντυπωσιάσει για μικρό διάστημα αλλά πιο εντυπωσιακός θα είναι ο πάταγος όταν θα σκάσουν οι φούσκες.

Ο Παύλος Δαούτης προπονητής της ομάδας βρέθηκε σε μπουρίνι χωρίς πυξίδα. Κανένας δεν μπορεί να του καταλογίσει ευθύνες για τον σημερινό Παμμηλιακό δεν είναι δικό του έργο. Μπροστά του ο Πειραώτης προπονητής έχει μια πρόκληση.

Να μαζέψει όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να δουλέψει όλη την χρονιά και να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα. Ο νέος Παμμηλιακός πρέπει να είναι ένα κράμα παλαιών και νέων παιχτών που θα έχουν ένα στόχο να φτιάξουν τον Παμμηλιακό της καρδιάς μας και όχι προσώπων .

Γιάννης Μαθιουδάκης

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *