Φύτρωσαν…Πολυτελείς αυθαίρετες κατοικίες στη Μήλο !

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα της Μήλου.

Κατά τη διάρκεια τυπικής περιπολίας τους σε μία από τις γνωστότερες παραλίες του πανέμορφου κυκλαδίτικου νησιού, «έπεσαν» πάνω σε μία τεράστια οικοδομική αυθαιρεσία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν.
Σχεδόν στα όρια της θάλασσας είχε αρχίσει η ανέγερση έξι αυτόνομων υπερ-πολυτελών μονοκατοικιών, οι οποίες θα είχαν και πισίνα.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Αρχαιολογική Υπηρεσία και η Πολεοδομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί οι σχετικές άδειες. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη περίπου 10 ατόμων μεταξύ των οποίων ήταν και ο τουριστικός επιχειρηματίας που έκανε την επένδυση για να ενοικιάζει τις οικίες και, βέβαια, οι εργάτες που δούλευαν.

Από την αυτοψία κατασχέθηκαν δύο μπετονιέρες, μία πρέσα και δεκάδες εργαλεία.

Το  Παλιοχώρι είναι μία από τις πιο διαφημισμένες παραλίες του νησιού, διακρίνεται για τα έντονα χρώματα της και η οικοδομική δραστηριότητα θα αλλοίωνε το περιβάλλον. Κάποιοι, όμως, είχαν, άλλη άποψη για το θέμα.

Αυτή την περίοδο η Μήλος, όπως και όλα τα νησιά μας, δεν έχουν τουρίστες και γι’ αυτό έγινε ότι έγινε.
Λογάριαζαν όμως χωρίς την αστυνομία, η οποία τουλάχιστον στο πανέμορφο νησί δεν κοιμάται και κάνει σωστά τη δουλειά της…

Όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και μετά από πολύωρη διαδικασία αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία, η οποία θα προωθηθεί στο Σύρο.

 

cyclades24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ