23 Φεβρουαρίου, 2024

Εντυπωσιακές επιδόσεις και μετάλλια από Μηλιούς αθλητές σε αγώνες στίβου στο Ρέθυμνο

Στους σημαντικούς αγώνες στίβου «ΡΕΘΥΜΝΙΑ 2013» που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ το Σάββατο  15-6-2013 στο στάδιο  «Παύλος Βαρδινογιάννης» στο Ρέθυμνο  με την συμμετοχή αθλητών από όλα τα σωματεία της Κρήτης συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία οι παρακάτω αθλητές μας  Δάμη Χριστίνα, Καβαλιέρου Μαρία, Καβαλιέρος Μάνος και Μαρκέτος Αντώνιος που γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο και εκπροσώπησαν επάξια τον μηλέικο  αθλητισμό και τον σύλλογο τους τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ που ανήκουν.

Σε μια ακόμη σημαντική διοργάνωση έλαμψε το ταλέντο της 13χρονης Δάμη Χριστίνας  που κατέκτησε 3 μετάλλια !!!. Στο  άλμα σε μήκος κατέλαβε την 1η θέση με την εντυπωσιακή επίδοση 4,82 (από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία ΠΚ Β΄). Στα 60μ με επίδοση 8,65 κατέλαβε την 2η θέση και με επίδοση 10,90 στα 60 εμπόδια κατέλαβε επίσης την 2η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δάμη έγινε η πρώτη αθλήτρια από την Μήλο που συμμετείχε σε ατομικό αγώνισμα με εμπόδια.

Από κοντά και η 11χρονη Μαρία Καβαλιέρου η οποία αν και ανήκει στην κατηγορία Μίνι αγωνίσθηκε στην  μεγαλύτερη κατηγορία των ΠΚ β (12, 13 χρονών) και κατετάγη 5η στο άλμα σε μήκος με επίδοση 4,32 (ατομικό ρεκόρ, από τις καλύτερες επιδόσεις για την κατηγορία της)  και 4η στο αγώνισμα των 60μ με 9,29.

Σπουδαία κούρσα  από τον 11χρονο αθλητή της αντοχής Μάνο Καβαλιέρο  ο οποίος αγωνίσθηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία ΠΠ Β΄ και με νέο ατομικό ρεκόρ 2,00 στα 600μ κατετάγη 3ος.

Αρκετά  ενθαρρυντική και ελπιδοφόρα η  παρθενική εμφάνιση σε αγώνες στίβου  του 16χρονου Μαρκέτου Αντώνιου που πέτυχε 12,4 στα 100μ και 5,36 στο μήκος.

Για  φωτογραφικό υλικό των αγώνων πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή