30 Ιανουαρίου, 2023

Ένα λεωφορείο-ξενοδοχείο στις Κυκλάδες!

Για δεύτερη φορά τη φετινή τουριστική περίοδο το τριαξονικό Λεωφορείο-Ξενοδοχείο επισκέφθηκε νησιά των Κυκλάδων και μεταξύ αυτών τη Νάξο, αποδεικνύοντας ότι ένα άλλο είδος τουρισμού αναπτύσσεται.

Για πρώτη φορά το λεωφορείο-ξενοδοχείο έκανε την εμφάνισή του στη Νάξο τον περασμένο Μάιο για να επανέλθει πριν λίγες μέρες και πάλι.

Ο τουριστικός πράκτορας της Νάξου, Βασίλης Βαλληνδράς, ερωτηθείς σχετικά από το Cyclades Voice, κάνει λόγο για ένα ακόμη εναλλακτικό είδος τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την έρευνα που κάναμε, το κόστος για τα ταξίδια με το λεωφορείο-ξενοδοχείο υπολογίζεται με βάση τα χιλιόμετρα του κάθε ταξιδιού και με ανώτατο όριο υπολογισμού τα 601 χιλιόμετρα και άνω.

Τα ταξίδια που διοργανώνονται αφορούν κάθε προορισμό.

Το Μάιο και τον Αύγουστο του 2016, σύμφωνα με το πρόγραμμα ταξιδίων που έχει ανακοινωθεί, το λεωφορείο-ξενοδοχείο θα επισκεφθεί με τους ταξιδιώτες του και πάλι τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα: Τήνος – Μύκονος – Δήλος – Σύρος – Πάρος – Νάξος – Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα, τα δυο ταξίδια που διοργανώνονται στις Κυκλάδες, γίνονται:

Από 16 Μαΐου έως 4 Ιουνίου και

Από 26 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου.

Οι ταξιδιώτες ανέρχονται στα 20 άτομα και το κόστος των ταξιδιών, σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται και σε σχέση με το χρονικό διάστημα διάρκειας των ταξιδιών, σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Βασίλη Βαλληνδρά, δεν θεωρούνται ακριβές.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο-ξενοδοχείο μπορεί να φιλοξενήσει έως 22 άτομα, ενώ διαθέτει WC, μικρές ντουλάπες, κουζίνα για προετοιμασία γεύματος που οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν στη φύση.

Και αν το ταξίδι του Hotel – Bus στα νησιά των Κυκλάδων ξεκίνησε φέτος, ο συγκεκριμένος τρόπος ταξιδιού, σύμφωνα με τα στοιχεία, αριθμεί πολλά χρόνια.
πηγή

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *