4 Φεβρουαρίου, 2023

Έκθεση φωτογραφίας από την Πλακιώτικη Ένωση (Photos).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στην προετοιμασία και οργάνωση της «Έκθεσης Πλακιώτικης Φωτογραφίας» τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22/05/13.

Ξεχωριστά, ευχαριστούμε :

  • Τους ανθρώπους του «Συνεδριακού κέντρου Μήλου και ιδιαίτερα τον Κο Μανούσο Καντσό για την δωρεάν Παραχώρηση για όλη την διάρκεια της Έκθεσης, των «Εκθεσιακών σταντ» .
  • Τον Στέλιο Τσιριγώτη(Μεταφορές) για την δωρεάν μεταφορά των εκθεσιακών σταντ στον χώρο της Έκθεσης, στο γραφείο του Συλλόγου μας
  • Τον Γιάννη Γενναδόπουλο για την δωρεάν παροχή εργασιών για την ηχητική κάλυψη της έκθεσης και τηλεοπτική κάλυψη του χώρου.
  • Το Ζαχαροπλαστείο «Ράπτης» για την δωρεάν παραχώρηση κεράσματος γλυκού «Κουφέτο»
  • Την επιχείρηση catering «Γλαρονήσια» και ιδιαίτερα τον Κο Μιχάλη Βαμβακάρη για την δωρεάν διοργάνωση catering με πλούσιο Μπουφέ για την Βραδιά των εγκαινίων
  • Όλους όσους εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την οργάνωση/ανανέωση του χώρου της αίθουσας της Πλακιώτικης Ένωσης όπου φιλοξενείται η έκθεση αλλά και όλες τις κυρίες που βοήθησαν την ημέρα των εγκαινίων ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.
  • Όλους όσους συνέβαλαν στην συγκέντρωση/Παραχώρηση του υλικού των φωτογραφιών και ιδιαίτερα τον Κο Γρηγόρη Μπελιβανακη, τον Κο Παρασκευά Καρβουνιάρη και την κα Μαρίνα Καμακάρη.
  • Tην S&B Βιομηχανικά Ορυκτά  που ως μέγας Χορηγός του «20 χρόνια Φεστιβάλ Μήλου» στηρίζει οικονομικά την συγκεκριμένη εκδήλωση και τον Δήμο Μήλου, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όποιον διαθέτει φωτογραφίες από τις Πλάκες, τον Φυροπόταμο, την Πλαθιενα και τον Τράχηλα, και επιθυμεί να μας τις παραχωρήσει, να επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε να μπορούμε να εμπλουτίσουμε συνεχώς και όσο το δυνατόν καλύτερα την «Έκθεση Πλακιώτικης Φωτογραφίας»     

Με τιμή για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                 Η Γεν.Γραμματέας

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου                                     Αγγελική Κολιαράκη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *