
Σαν «βόμβα» έσκασε χθες αργά το απόγευμα στον επιχειρηματικό κόσμο, τους επενδυτές αλλά και τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά ότι πουλήθηκε σε γαλλικό κολοσσό Imerys Imerys (μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ορυκτών του κόσμου ). Η εταιρεία η οποία έχει παρουσία σε 22 χώρες απασχολεί 2.000 εργαζομένους.
Το θέμα κάλυψε εκτενώς όλος ο οικονομικός Τύπος της Αθήνας με την οικονομική εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» να έχει τίτλο: «Στο γαλλικό κολοσσό Imerys ο έλεγχος της S&B», τα «ΝΕΑ» να γράφουν πως: «Ο γαλλικός όμιλος Imerys απορροφά την ελληνική S&B» και το «Πρώτο Θέμα» ότι: «Για 525 εκατ. ευρώ πούλησε την S&B η οικογένεια Κυριακόπουλου».
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων