20 Ιουλίου, 2024

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Ζεφυρία (Photos)

Ο Σύλλογος Ζεφυρίας Μήλου “Η ΧΩΡΑ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο χώρο του συλλόγου με την παρουσία μελών και φίλων , το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης , μέλη του δημοτικού συμβουλίου , Π.Λιβανός ,  Γ.Μαρτάκης,  Μιχ. Σκοτούρης , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Νικόλας Ψαθάς , ο πρόεδρος του ΠΟΣ.ΠΟΜ Χρ. Γαλλής , η πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Πέρα Τριοβασάλου, Ανθούσα Ψαθά , ο  Στέλιος Κουφός εκπρόσωπος της Imerys ,  ο Αβέρκης Γαϊτανής πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου , η πάρεδρος Τρυπητής Ανεζίνα Πρεβενά και αρκετός  κόσμος.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Καμακάρη. Το φλουρί προσφορά του συλλόγου κέρδισε ο Σταμάτης Κυπραίος.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Γιάννη Μάλλη και Γιώργο Κρέτση , φούρνος “Άρτεμις” για τα εδέσματα και την πίτα, τα καταστήματα  “Κύβος” Μαρία Τούρλου , Μάρκου Βελετά , Ανδρέα Ξυδού (πρατήριο καυσίμων) , Γ.Βελετά -Γιούργας (ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα) , Αλευρόμυλο και Αντ. Νίνο (Γιάγκος). Επίσης την εταιρία Μανέτα , Α. Μαρουδίτση και Δημ. Πουλημένο για την  προσφορά τους , την εθελοντική ομάδα για τα μεζεδάκια που ετοίμασαν και την χορευτική ομάδα “Μιμαλλίς”.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή