14 Ιουλίου, 2024

Εγκαινιάστηκε το νέο στολίδι της Τήνου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου. Το νέο Γυμναστήριο του νησιού ήταν κατάμεστο από τον Τηνιακό Λαό που πήγε να δει το νέο χώρο που θα μπορούν να αθλούνται τα παιδιά τους. 

Ένα έργο που το περίμενε η νεολαία της Τήνου εδώ και αρκετά χρόνια έχει ολοκληρωθεί, το Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου “Τήνια 1895” είναι γεγονός. Μετά τη λήξη τέλεσης των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε αγώνας βόλει μεταξύ του Φοίνικα Σύρου και επίλεκτη ομάδα αθλητών της Εθνικής Ελλάδος.

tinos_stadio1

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Γυμναστήριο που αποτελείται: από αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για τους αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης με πλήρη εξοπλισμό, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο, κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών και βοηθητικούς χώρους θεατών. 

Η κατάσταση στις αθλητικές υποδομές έχει αλλάξει ριζικά και από ουραγός η Τήνος, γίνεται ένα από τα νησιά με τις πλέον σύγχρονες αθλητικές υποδομές.

tinos_stadio2

Στα εγκαίνια του γηπέδου έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Τήνου, ο Μητροπολίτης Σύρου-Τήνου Δωρόθεος Β’, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με τον συνδυασμό “Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας” Γιάννης Δεκαβάλλας, ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, εκπρόσωποι των αρχών, των φορέων και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού, καθώς και εκατοντάδες κάτοικοι της Τήνου. 

tinos_stadio3

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 θα διεξαχθούν αγωνίσματα δρόμου 1.500 και 10.000 μέτρων, επιτραπέζια αντισφαίριση, μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και επίδειξη των αγωνισμάτων της ξιφασκίας, της ελληνορωμαϊκής πάλης, TAE KBO NTO και ιστιοπλοΐας.

http://www.tinostoday.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή