Δύο θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους που δεν πρέπει να χάσετε, στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου σας προσκαλεί αυτό το Σαββατοκύριακο σε 2 θεατρικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Το Σάββατο βράδυ για ενήλικες και εφήβους και την Κυριακή μεσημέρι για τα παιδιά όλων των ηλικιών!

Περισσότερες πληροφορίες

Σάββατο 16/4 στις 20:30 παράσταση για ενήλικες και εφήβους
«Να σου πω μια ιστορία»

Tο διεθνές μπεστ σέλερ βιβλίο του Μπουκάι σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Πλειώνη

Σε αυτή την παράσταση, οι ιστορίες ζωντανεύουν σπαρακτικά και ο θεατής γίνεται κομμάτι μιας απρόσμενης συνεδρίας!

Δραματοποιημένο το best seller του μεγάλου Ψυχολόγου σε μια παράσταση που σκοπό έχει να κάνει τον θεατή συνένοχο. Κοινό και ηθοποιοί αναγνωρίζουν μέσω του κειμένου «μια θεραπεία κατά κάποιο τρόπο μοναδική κι ανεξήγητη γιατί βασίζεται πάνω στις δομές δυο ανθρώπων». Οι θεατές εμπλέκονται ενεργά στο έργο. Το δίπολο θεραπευτή – θεραπευόμενου αντιστρέφεται, οι ρόλοι ανατρέπονται. Οι ιστορίες ζωντανεύουν γλαφυρά, ενώ ηθοποιοί και θεατές γίνονται αμοιβαία κομμάτι μιας ιδιάζουσας και απρόοπτης «θεραπείας».

Κυριακή 17/4 στις 12:00 παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών

Η Θεατρική ομάδα Τόπι συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την μεγάλη της επιτυχία της « Παραμύθια για να σπάτε κέφι» του Τζιάνι Ροντάρι και διασκευάζει ιστορίες του μεγάλου αυτού δάσκαλου και λογοτέχνη δίνοντας αφορμή στα παιδιά να δουν τον κόσμο με μια διαφορετική ματιά

Ο Gianni Rodari έχει πάρει το βραβείο Άντερσεν, το οποίο θεωρείται το νόμπελ της παιδικής λογοτεχνίας.

«Το μαγικό ταμπούρλο», «Περιπέτεια με την τηλεόραση», «Η μηχανή που κάνει τα μαθήματα του σχολείου», «Το λουλούδι», «Ένα παιδί που ήταν 7 παιδιά», «Η Πρασινοσκουφίτσα», «Το μεγάλο καρότο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ