Tο Condé Nast Traveler γράφει για το εστιατόριο “Αλευρόμυλος” .
Στο χώρο του παλιού ανεμόμυλου του παππού του στον Παράσπορο, ο σεφ Vassilis Papikinos χειροτεχνεί δημιουργική, ζεστή ψυχή Κυκλαδίτικη κουζίνα. Το φαγητό βασίζεται στις συνταγές της Μηλέικης επιρροής της γιαγιάς του, καθώς και παραδοσιακά νησιωτικά πιάτα. Παραγγείλετε τα δυσεύρετα skordolazana, φρέσκια χειροποίητη ταλιατέλα με σάλτσα σκόρδου και τις βραβευμένες ζώνες ντομάτας του νησιού. Άλλο ένα από τα signature πιάτα του Βασίλη είναι μια σαλάτα Αιγαίου μελιτζάνα, ντομάτα, μαυρομάτικα αρακά και ρεβίθια με βασιλικό, μηλόξυδο και ταχίνι.
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων