
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού από τα 72 χρόνια που 22 πατριώτες, εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς, το Μάρτη του ’44, στο Μπλόκο της Καλογρέζας Ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου Ν. Ιωνίας, ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας (Φ.Ο.Ν.Ι.), σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας διοργάνωσαν το Σάββατο 19/3/2016 αγώνες στίβου στο στάδιο Ν Ιωνίας με την ονομασία «Μπλόκο της Καλογρέζας 2016». Στους αγώνες συμμετείχαν πλήθος αθλητών από τα σωματεία του λεκανοπεδίου και όχι μόνο.
Ανάμεσα στους αθλητές που αγωνίσθηκαν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία ήταν και η Μηλιά Μαρία Καβαλιέρου αθλήτρια του Πανναξιακού η οποία με επίδοση 13,17 στο τεχνικό αγώνισμα των 80 μέτρων με εμπόδια ΠΚ Α’ κατέλαβε την δεύτερη θέση κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο. Η Μαρία αγωνίσθηκε χωρίς την παρουσία του πατέρα – προπονητή της Περικλή Καβαλιέρου αλλά υπό την καθοδήγηση του Στράτου Βασιλείου παλιάς μεγάλης δόξας των υψηλών εμποδίων.
Ο παραπάνω αγώνας ήταν ένα επίσημο τέστ για την αθλήτρια μας μιας και προέρχεται από χειμερινή προετοιμασία που έχει ως στόχο την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα της στους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν
Να θυμίσουμε ότι η Μαρία ήταν η νικήτρια αθλήτρια στους αγώνες κλειστού στίβου στην αρχή της χρονιάς στο άλμα σε μήκος τόσο στον Αγιο Κοσμά όσο και στο ΣΕΦ, και συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία και τα δύο αγωνίσματα (εμπόδια και μήκος).
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων