29 Ιανουαρίου, 2023

Αθωώθηκε για υπόθεση φοροδιαφυγής ο Νίκος Ξενάκης

Το MilosVoice  αναδημοσίευσε από το Protothema.gr  ρεπορτάζ στις 20/4/2019 ,που αναφερόταν σε υπόθεση φοροδιαφυγής του επιχειρηματία της Μήλου κ. Νίκου Ξενάκη.

Ο επιχειρηματίας μετά από προσφυγή στις αρμόδιες φορολογικές αρχές δικαιώθηκε .Το MilosVoice καμία πρόθεση δεν είχε, αναδημοσιεύοντας ένα ρεπορτάζ μεγάλου Αθηναϊκού site, να θίξει τον κ.  Ξενάκη.

Δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο του επιχειρηματία που μας έστειλε.

Με τα  δημοσιεύματα προσβλήθηκε ανεπανόρθωτα η τιμή και η αξιοπρέπεια μου ως ανθρώπου και ταυτόχρονα θίχτηκε βαρύτατα η φήμη της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, δηλαδή των θαλάσσιων εκδρομών. Όμως επειδή «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» με την υπ΄ αριθ. 713/8-4-2020 απόφαση του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Επίλυσης διαφορών της ΑΑΔΕ η προσφυγή μου έγινε πλήρως και καθ΄ ολοκληρίαν δεκτή. Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επίλυσης διαφορών της ΑΑΔΕ αποφάνθηκε ότι δεν τέλεσα καμία απολύτως φορολογική παράβαση και δη αυτή της φοροδιαφυγής όσον αφορά τις θαλάσσιες εκδρομές με «ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ» που διοργανώνω.

Περιμένω από εκείνους οι οποίοι με περισσή ευκολία με «κρέμασαν στα μανταλάκια», τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να ανασκευάσουν τα αβάσιμα δημοσιεύματά τους όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία και προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν είχαν πρόθεση συκοφάντησης μου .

Με τιμή

Νικόλαος Ξενάκης

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *