5 Φεβρουαρίου, 2023

Απονεμήθηκαν στη Μήλο τα βραβεία Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς στη μνήμη Αναστασίας Αντωνιάδου.

Στo Συνεδριακό Kέντρο Μήλου-Γεώργιος Ηλιόπουλος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαϊου 2013, σε ιδιαίτερη εκδήλωση, η απονομή των τιμητικών διακρίσεων που έχει θεσπίσει η S&B Bιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. (S&B) σε μνήμη της Αναστασίας Αντωνιάδου.

Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις είναι:

Α. Η «Υποτροφία Σπουδών Α. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ», η Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων της οποίας (προεδρεύοντος του Δημάρχου Μήλου Γεράσιμου Δαμουλάκη) έκρινε ότι πρέπει να δοθεί στη Μυρτώ Τραπατσέλη του Εμμανουήλ (φοιτήτρια στο Τμήμα  Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών).

Β. Το «Βραβείο Εθελοντισμού & Κοινωνικής Προσφοράς Α. ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» η Επιτροπή Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων του οποίου (επίσης προεδρεύοντος του Δημάρχου Μήλου) έκρινε ότι πρέπει να δοθεί στη Σοφία Ψαθά του Δημητρίου, για τη συνολική εθελοντική δράση της, στο πλαίσιο της Εθελοντικής Ομάδας Μήλου.

Το Βραβείο Εθελοντισμού απένειμε στη Σοφία Ψαθά  ο Δήμαρχος Μήλου ενώ την Υποτροφία Σπουδών απένειμε στη Μυρτώ Τραπατσέλη ο Γενικός Διευθυντής Νότιας Ευρώπης της S&B κ.  Αθανάσιος Κεφάλας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Σπύρος Τζίντζος,  Διευθυντής Λειτουργιών Μήλου της S&B, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο και στις ιδέες της Α. Αντωνιάδου.

Παρευρέθησαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, του Δήμου, της εκπαιδευτικής κοινότητας και των πολιτιστικών συλλόγων του νησιού. Από την S&B παρευρέθησαν, εκτός των κ. Κεφάλα και Τζίντζου, και ο κ.  Δημήτρης Μαργαρίτης, ως εκπρόσωπος της οικογένειας Α. Αντωνιάδου.

Ιδιάιτερη παρουσία ήταν αυτή του Προέδρου της S&B κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου και της συζύγου του.

Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους στην πτέρυγα Ευριπίδη Μαυρομμάτη του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου-Γεώργιος Ηλιόπουλος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *