14 Ιουλίου, 2024

Απομακρύνουν το μοναδικό ATM από τα Πολλώνια της Μήλου

Με επιστολή του ο συμπολίτης Γιώργος Μάλλης εκφράζει την αντίθεση του με την απομάκρυνση του ATM από τα Πολλώνια της Μήλου. Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής :

Με λύπη όλων όσων το μαθαίνουν,εμπλεκόμενων ή μη με τον τουρισμό,η τράπεζα που έχει εγκαταστήσει το ΑΤΜ στα Πολλώνια κοινοποίησε την πρόθεσή της να το απομακρύνει λόγω μη αύξησης του όγκου συναλλαγών .
Εύλογα δημιουργούνται τα παρακάτω ερωτήματα βάσει λογικής σκέψης:

α) Πώς είναι δυνατόν να μην είναι αποδοτικό ένα ΑΤΜ σε ένα από τα τουριστικότερα σημεία της Μήλου, χωρίς να υπάρχει τοπικός ανταγωνισμός από άλλο ΑΤΜ,μέσα σε μια τουριστική σεζόν που ξεπερνά τους 4 μήνες;

β) Πώς είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για λειτουργικά έξοδα όταν δεν υπάρχει μισθίο για το σημείο που βρίσκεται το ΑΤΜ;

γ) Αν θα απομακρυνθεί το ΑΤΜ πώς θα εξυπηρετούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού κατα την δύσκολη περίοδο του χειμώνα;

Αυτή την στιγμή όλοι μας θα γίνουμε μάρτυρες ενός μεγάλου πισωγυρισμάτος του χωριού μας,μόνο και μόνο,επειδή μια τράπεζα στο βωμό του μεγαλύτερου δυνατού κέρδους της,αποφασίζει σε βάρος των μόνιμων κατοίκων,πολλοί απο τους οποίους ειναι πελάτες της, και κόντρα στην ανάπτυξη του χωριού μας.

Ήδη υπάρχουν κοινοποιήσεις του θέματος από τον ΠΟΣ-ΠΟΜ προς τον δήμο και τους τοπικούς επιχειρηματίες και σύντομα θα γίνουν γνωστές σε όλους τους φορείς οι περαιτέρω ενέργειες.

Όλα τα παραπάνω είναι προς ενημέρωση του κόσμου με τις τελευταίες εξελίξεις του θέματος.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή