7 Φεβρουαρίου, 2023

‘Aνοιγμα στην Κινέζικη τουριστική αγορά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμή των 300 στελεχών της εταιρίας Pro Health στην Αθήνα, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015. Ο Δήμαρχος Μήλου, κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης με την ιδιότητα του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ εκπροσώπησε τη χώρα μας, μαζί με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων κ. Γιώργο Πατούλη, σε αυτήν την τόσο σημαντική εκδήλωση που σηματοδότησε ένα ακόμα σημαντικό «άνοιγμα» στην κινεζική τουριστική αγορά, αυτή τη φορά σε επίπεδο επιχειρηματικών ταξιδιών στην Ελλάδα.
Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος Μήλου αναφέρθηκε στις ομορφιές της Μήλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση: στον ιαματικό τουρισμό και την πρόσφατα ανακαινισμένη Ιαματική Πηγή του «Λάκκου» του Αδάμαντα – το Σπήλαιο του Ιπποκράτη, στους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού μας, με ιδιαίτερη αναφορά στην Αφροδίτη της Μήλου και στα τοπικά προϊόντα και τη Μηλέικη κουζίνα, για τα οποία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον οι καλεσμένοι.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές αποστολές από την Κίνα δεδομένου ότι η εταιρία, που εξειδικεύεται σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς, αριθμεί 25.000 υπαλλήλους, από τους οποίους αναμένεται να έρθουν σύντομα στη χώρα μας, περίπου 4.000 σε επόμενο ταξίδι.
Η δράση υποστηρίχθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, ενώ οι επαφές οργανώθηκαν με τη φροντίδα της εταιρίας συμβούλων του Δήμου MTC GROUP.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *