15 Ιουνίου, 2024

Ανάμεσα στα καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια το “Marrone de Milos” στα Πολλώνια κέρδισε το Βραβείο FNL 2024

Το Marrone de Milos αναδείχθηκε φέτος ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά εστιατόρια, κατακτώντας το περίφημο βραβείο FNL Best Restaurant Awards 2024. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το εστιατόριο.
Η φιλοσοφία του Marrone de Milos επικεντρώνεται στην ποιοτική μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στις κορυφαίες πρώτες ύλες. Ο χώρος δημιουργημένος με μεράκι από τους Σπύρο Βάλλα και Παντελή Καφέ, συνδυάζει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία με μια μοναδική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα γευστικό ταξίδι. Ο σεφ Σλαμπάκης Κωνσταντίνος ηγείται της κουζίνας, συνδυάζοντας τη μαγειρική του μαεστρία με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες και δημιουργεί πιάτα που παντρεύουν την ελληνική παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις.
Το Marrone de Milos ξεχωρίζει για το μοναδικό του σκηνικό, όπου το φαγητό και το κρασί δημιουργούν μια αρμονική σύνθεση. Η κάβα του εστιατορίου περιλαμβάνει εκατοντάδες ετικέτες από μικρούς και μεγάλους παραγωγούς, με παλαιωμένα κρασιά και νέες σοδιές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις αγαπημένες τους ετικέτες ή να αφεθούν στην καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού του εστιατορίου, το οποίο θα τους ξεναγήσει στη μαγεία του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα.
Η αναγνώριση από τα βραβεία FNL αποτελεί σημαντική απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης της ομάδας του Marrone de Milos. Αναδεικνύει το εστιατόριο ως προορισμό που κάθε λάτρης της γαστρονομίας πρέπει να επισκεφθεί, προσφέροντας όχι μόνο εξαιρετική κουζίνα αλλά και μια εμπειρία που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή