7η στο Βαλκανικό η Μαρία Καβαλιέρου – Καλές επιδόσεις στο ΣΕΦ

Την 7η θέση στο  4o Βαλκανικό Πρωτάθλημα U-20 που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη (9-2-2020)  στο στάδιο  karakoy atletizm salonu  κατέλαβε η Μηλιά πρωταθλήτρια  της ΑΕΚ Μαρία Καβαλιέρου ,στο άλμα εις τριπλούν με επίδοση 12,31 στο 6ο της άλμα!
Στους αγώνες συμμετείχαν  οι καλύτεροι αθλητές  και αθλήτριες από 21 κράτη που απαρτίζουν την Βαλκανική ομοσπονδία  και η εμφάνιση της Μηλιάς αθλήτριας  με το εθνόσημο στο στήθος  κρίνεται απόλυτα θετική !
Πρώτη  Βαλκανιονίκης κατετάγη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης Σπυριδούλα Καρύδη με ρεκόρ αγώνων,
στην 2η θέση κατετάγη η προ διετίας πρωταθλήτρια κόσμου Βουλγάρα Aleksandra Nacheva
3η η Τουρκάλα Acgoz
4η  η Μολδαβέζα Dabiza
5η   η Σέρβα Gniatovic
6η η  Ουκρανή Yelanska
7η  η Μαρίαα  Καβαλιέρου  και πίσω από την αθλήτρια της Μήλου ακολούθησαν
8η η Ουκρανή Babitska
9η  η Μολδαβέζα Karamanuta
10η η Τουρκάλα Elina Atam
11η  η Αρμένισα Minasyan και
12η η Ρουμάνα Colibisanu.

Επίσης την ίδια ημέρα στο ΣΕΦ  9/2/20 αγωνίσθηκαν σε ημερίδα Γυναικών  οι νεανίδες Μηλιές αθλήτριες Πηνελόπη Βασιλοπούλου (ΑΕΚ) και Μαρία Μάλλη (Πανναξιακός ) με  απόλυτη επιτυχία.
Η  18χρονη Πηνελόπη στα 60μ με εμπόδια κατέλαβε την 6η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 9,13 . Να σημειώσουμε ότι  ο χρόνος 9,13 της  Πηνελόπης είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα στην κατηγορία Νεανίδων!

Η  17 χρονη Μάρια Μάλλη   με επίδοση 5,20 στο άλμα σε μήκος κατετάγη στην 8η θέση ενώ λίγο πιο πριν με επίδοση 11,45 στο τριπλούν Γυναικών κατετάγη στην 6η θέση.

Είναι πολύ εντυπωσιακό  στα όρια του εξωπραγματικού να βλέπουμε να διακρίνονται σε αγώνες κλειστού στίβου  ακόμη και σε διεθνή αγώνες 3 κορίτσια από την Μήλο που στερείτε όχι απλώς εγκαταστάσεις για κλειστό στίβο αλλά δυστυχώς και οι συνθήκες για ανοικτό  είναι παντελώς ανύπαρκτες!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ