29 Μαρτίου, 2024

Με επτά χρυσά και ασύλληπτες επιδόσεις σάρωσαν οι Μηλιοί αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην Μύκονο

Νέες μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές της Μήλου με πολύ υψηλές  επιδόσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κυκλάδων κατηγορίας  παίδων –  κορασίδων που διεξήχθη  στο στάδιο της Μυκόνου (22-23/4) κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Η 16χρονη  Ιωάννα Μάλλη  του ΑΟ Μυκόνου κέρδισε δύο χρυσά.  Σημείωσε 44,20 m !!!στον ακοντισμό  που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο  στην Ελλάδα ενώ με ευκολία κέρδισε και δεύτερο χρυσό  στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 11,29.   Η Ιωάννα  με την παραπάνω επίδοση προβάλει ακόμη και ως φαβορί για μια θέση στο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το καλοκαίρι στα Τρίκαλα.
Η 15χρονη Μαρία Καβαλιέρου  του Πανναξιακού με ευκολία κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις στο αγώνισμα του μήκους  και στα 100 εμπόδια με πολύ υψηλές επιδόσεις και όρια για το πανελλήνιο κορασίδων  που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα 25-26/6/2017.  Κέρδισε το μήκος με άλμα σε μήκος  5,47 και τα 100m  εμπόδια Κορασίδων  με 14,90 αν και είναι ακόμη παγκορασίδα. Η Μαρία θα αγωνισθεί με αξιώσεις πανελλήνιων μεταλλίων τόσο στην κατηγορία των κορασίδων όσο και στην κατηγορία στην οποία ανήκει αυτή των Παγκορασίδων!!
Μεγάλη επίδοση δεύτερη  θέση και όριο για το πανελλήνιο παγκορασίδων στην Χαλκίδα  στις 15/7/2017  από την 14χρονη αθλήτρια του Πανναξιακού  Μαρία Μάλλη  η οποία με επίδοση 5,02 ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!
Πρώτη θέση με επίτευξη ορίου για το πανελλήνιο παμπαίδων στο τριπλούν  και από τον Χρήστο Ντούλα  του ΑΟ Μυκόνου ο οποίος πέτυχε επίδοση 12,25m,   ακριβώς αμέσως   μετά  από 11ωρο ταξίδι Μήλο – Μύκονο.
Πρώτη θέση  για την  Αφροδίτη Λιβανίου του Πανναξιακού   στα 400μ και από  τον αναγεννημένο  Μάνο Καβαλιέρο του ΑΟ Μυκόνου   που εντυπωσίασε στα 3000μ με επίδοση 11,11’’ κάτω από πολύ  αντίθετο άνεμο!!
Δεύτερη θέση στα 200m  με ατομικό ρεκόρ για την  Νεφέλη Μαρκέτου  του Πανναξιακού  η οποία κόντραρε το  μεγάλο  φαβορί  του αγωνίσματος (την μεγαλύτερη ηλικιακά)  Μαρία Νάζου  και έχασε  την πρώτη  θέση στις λεπτομέρειες!!!
Τέταρτη θέση για την επανεμφανισθείσα μετά από δυο χρόνια  σε αγώνες Χριστίνα Δάμη  στο άλμα σε μήκος .
Τέταρτη θέση και για την  Βαμβούνη Αγγελική στο αγώνισμα των 200μ που ανήκει στον ΑΟ Ζευς Φιλωτίου .
Άτυχη στιγμή η πτώση της σκυτάλης στην τελευταία αλλαγή της ομάδος  4χ 100 της ομάδος του Πανναξιακού που αποτελούνταν από τις τρείς  Μηλιές Μαρία Μάλλη,  Νεφέλη Μαρκέτου, Χριστίνα Δάμη και την Ελίνα Ανέστη και ενώ βρίσκονταν  τουλάχιστον 30μ μπροστά  από την δεύτερη ομάδα  που ακλουθούσε!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή