20 Απριλίου, 2024

Ελάτε στο καταφύγιο του Αδάμαντα με την δική σας ιστορία καταφυγής

Τον Μάη του 2016 θα πραγματοποιηθεί στο Καταφύγιο του Αδάμαντα το project “4 Μάη: ένα καταφύγιο” (προσωρινός τίτλος).

Στο project θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι εικαστικοί καλλιτέχνες, χορογράφοι, μουσικοί, αρχιτέκτονες, χορευτές και ηθοποιοί.

Ο βασικός άξονας για όλες τις δράσεις και τα έργα θα είναι πραγματικές ή φανταστικές ιστορίες καταφυγής.

Για το σκοπό αυτό, η Μάντη Λυκερίδου – Βελετά και η Φιλιώ Λούβαρη, επιμελήτριες του project, σας προσκαλούν στο χώρο του Καταφυγίου την Κυριακή 24 Γενάρη 2016 από τις 19.00 μέχρι τις 21.00 για να μοιραστείτε μαζί τους μια δική σας ιστορία καταφυγής, αληθινή ή φανταστική. Ένα περιστατικό στο οποίο χρειάστηκε να φύγετε ή να κρυφτείτε ή ακόμα και να κρύψετε κάτι. Άτομο, αντικείμενο ή πληροφορία. Μια ιστορία που συνέβη στις 4 Μάη, αλλά όχι απαραίτητα.

Τις ιστορίες σας μπορείτε να μας τις πείτε προφορικά ή να τις φέρετε γραπτά και να τις ρίξετε μέσα στο “κουτί ιστοριών”. Κατά τη διάρκεια του project και των παραστάσεων θα τηρηθεί η ανωνυμία σας. Όσο για την εχεμύθειά μας, είμαστε αν όχι “τάφοι” τουλάχιστον “καταφύγια”…

Όσο για τους φίλους που θέλουν να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά δεν μένουν στη Μήλο ή δεν έχουν χρόνο να έρθουν στο Καταφύγιο, μπορείτε να μας τη στείλετε στο syrma.art.company@gmail.com μέχρι την Κυριακή, 24 Γενάρη 2016.

Ευχαριστούμε πολύ! Σας περιμένουμε!

Φωτογραφίες : Μάντη Λυκερίδου – Βελετά

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή