Χρονιά ρεκόρ το 2017 για τον Τουρισμό

Ελπιδοφόρα  είναι τα μέχρι τώρα μηνύματα για την νέα τουριστική σεζόν. Την αισιοδοξία της διατύπωσε  χθές σε συνέντευξη Τύπου η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα) κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου  στη διεθνή τουριστική έκθεση MITT  της Μόσχας.
Τα μηνύματα είναι εξαιρετικά καθώς όλες οι αγορές εμφανίζουν αυξητικές τάσεις και μετά από χρόνια, μπορούμε να πούμε πως φέτος θα είναι μια από τις καλύτερες τουριστικές σεζόν όσον αφορά τον κόσμο για τις Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Φέτος θα είναι μια χρονιά – ρεκόρ με δυναμικό «come back» από όλες τις τουριστικές αγορές δήλωσε η κυρία Παπαβασιλείου.
Η αντιπεριφερειάρχης  υπογράμμισε ακόμα πως οι προκρατήσεις και τα στοιχεία, δείχνουν πως όλες οι αγορές παρουσιάζουν αύξηση και προς την έναρξη και προς τη λήξη της τουριστικής περιόδου. Ήδη καταγράφεται μια αύξηση της τάξης του 35% σε σχέση με πέρυσι όσον αφορά τις αφίξεις του Μαΐου και του διμήνου Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, ενώ εκτιμούμε πως θα υπάρξει και περαιτέρω αύξηση, όπως είπε η αντιπεριφερειάρχης κυρία Παπαβασιλείου .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ