Ευχαριστήριο Περικλή και Μαρίας Καβαλιέρου

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα τόσο εγώ ως προπονητής και πατέρας   όσο και η κόρη  – αθλήτρια μου Μαρία Καβαλιέρου  να ευχαριστήσουμε πολύ τους κάτωθι για την σπουδαία βοήθεια   που μας παρέχουν προκειμένου να συνεχίζουμε  απερίσπαστοι  την σκληρή δουλειά που καταβάλουμε  με στόχο την διατήρηση μας στις υψηλότερες θέσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

  1. Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου  και κυρίως τον Αντιπρόεδρο αυτής κ. Βαλέρη Ιάκωβο για το αμέριστο ενδιαφέρον , την κάλυψη εξόδων μετακίνησης και τον πλήρες και επαρκή  ιματισμό που μας παρέχει.
  2. Τον κ. Σταυρόπουλο Κωνσταντίνο ο οποίος καλύπτει συνεχώς την υπόδηση  με τελευταίας  τεχνολογίας  εξειδικευμένα παπούτσια  (adidas) τόσο για το αγώνισμα των εμποδίων όσο και για το αγώνισμα του άλματος σε μήκος .
  3. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Πέρα Τριοβασάλου για την πολύ τιμητική εκδήλωση Βράβευσης και για την πλούσια  προσφορά αθλητικού υλικού με το λογότυπο του Συλλόγου του χωριού μας.

Υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να εκπροσωπήσουμε επάξια τόσο την ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ  και τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ  αλλά και το χωριό μας στην Μήλο που στέκεται πάντα δίπλα μας τον ΠΕΡΑ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟ!!!!!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ