Ευάγγελος Βαμβακάρης: Θα συνεχίσω να ασκώ κριτική

Ο Ευάγγελος Βαμβακάρης με την ακόλουθη επιστολή  ευχαριστεί τους Μηλιούς για την μεγάλη ανταποκρισή τους που έτυχαν οι απόψεις του  με τίτλο “ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ”.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τους εκατοντάδες Μηλιούς οι οποίοι με συνεχάρησαν προσωπικά για την επιστολή μου με τίτλο «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ», καθώς και όλους εκείνους που έκαναν like στο facebook των τριών ηλεκτρονικών εφημερίδων της Μήλου (milos life, milos voice και mileika nea).

Μεταξύ των άλλων, ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Janice Muller  για τα κολακευτικά του λόγια.  Με συγκίνησε  το ενδιαφέρον  και η αγάπη του για το νησί μας, παρόλο που είναι ξένος.

Είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι πάρα πολλοί ξένοι αγαπούν και ενδιαφέρονται για το καλό της Μήλου, και σε πολλές περιπτώσεις ίσως και περισσότερο από εμάς τους Μηλιούς.

Θα ασκήσω σκληρή κριτική στο μέλλον εάν διαπιστώσω ότι ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ  για τα σοβαρά θέματα της Μήλου. Δεν θα δεχτώ καμία δικαιολογία του τύπου ¨Ασκώ κριτική αλλά ο Δήμαρχος έχει την πλειοψηφία¨. Αν όντως ασκούν κριτική, θα ήταν προτιμότερο να ενημερώνονται οι κάτοικοι της Μήλου με ένα δελτίο τύπου στις ηλεκτρονικές εφημερίδες.

Αν επιθυμούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε  το ανάλογο ενδιαφέρον  στα θέματα που μας αφορούν και μας απασχολούν με διαμαρτυρίες. Μόνο με τον τρόπο αυτό, θα αποφύγουμε τα χειρότερα στο μέλλον.

Κλείνοντας, θα ήθελα από τον Δήμαρχο Μήλου ο οποίος είναι επίσης ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε, από το Δημοτικό Συμβούλιο Μήλου και από την Εταιρία Αφαλάτωσης, τουλάχιστον ένα ΣΥΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία των Μηλιών και των τουριστών.

Αντί να διορθωθούν κάποια θέματα, μας γύρισαν πίσω αρκετά χρόνια. Αναφέρομαι στο πρόβλημα με τις σκουριές που  βγήκαν από τις βρύσες μας  και ήταν θλιβερό.

Το έργο ξαναπαίζεται! Γίνεται προσπάθεια ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ από τα πραγματικά προβλήματα και ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ οι υπεύθυνοι, ρίχνοντας ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.

ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ;;;

                                                            ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ