Το βραβείο εθελοντισμού σε μνήμη “Α. Αντωνιάδου” για πρώτη φορά στην Κίμωλο (Photos)

O Κιμωλιάτης Φώτης Μαρινάκης μέλος της Εθελοντικής Ομάδας “Κιμωλίστες” βραβεύθηκε πριν λίγη ώρα με το βραβείο εθελοντισμού, σε μνήμη Αναστασίας Αντωνιάδου , που απονέμει εδώ και 12 χρόνια η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά. Η εκδήλωση έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Γ. Ηλιόπουλος και την απονομή του βραβείου έκαναν ο δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης και οι συνάδελφοι του   κ.κ Θεόδωρος Μαγκανιώτης και Κώστας Βεντούρης πρώην και νυν δήμαρχοι Κιμώλου.

Την υποτροφία μεταξύ των μαθητών του Λυκείου Μήλου που απονέμεται κάθε χρόνο κέρδισε η Αμαλία Κων. Μαυρογιάννη. Την βράβευση της έκανε ο διευθυντής της S&B στην Νοτιοανατολική Ευρώπη κ. Θανάσης Κεφάλας , ο οποίος στην σύντομη ομιλία του τόνισε : Υπάρχουν αξίες σε αυτό το νησί και θα πρέπει να είναι οδηγός για άλλα μέρη της Ελλάδος.Η S&Β έμεινε εδώ γιατί μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα . Είμαστε εδώ σήμερα για μια νεα σελίδα σε ένα βιβλίο που μπορεί να γίνει πολυσέλιδο.

Οι υποψήφιοι για το βραβείο εθελοντισμού ήταν ακόμη οι : Mανούσος Καντσός , Παναγιώτης Μανάκος , Γιάννης Νίνος , Σταματία Καμακάρη , Δημήτρης Βήχος , Στέλιος Τσιριγωτάκης , Φραγκίσκος Τσιριγωτάκης,  Μιχάλης Βαμβακάρης , Γιανούλης Βαμβούνης , Πέτρος Αρμένης και Γιάννης Κολιαράκης .

Επιμέλεια : Ασπασία Σίδερη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ