Το Δημοτικό Στάδιο της Μήλου και το Φιρλίγκο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μήλου Γ.Μαρτάκης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων και των συναντήσεων με φορείς και συλλόγους του νησιού, επισκέφτηκα σήμερα , συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμούς μας “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” , Δεληβασιλείου, Εταιρίδη, Κυπραίο, το Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Συζητήσαμε με προπονητές, αθλητές και τα παιδιά μας που αθλούνται και “μαζέψαμε” παράπονα προς τη Δημοτική Αρχή.
Το ταρτάν στίβου κατεστραμμένο-σκέτο χώμα με πέτρες, οι εγκαταστάσεις ερειπωμένες, ένας φύλακας που ενώ δίνει τον καλύτερο του εαυτό δεν φτάνει, ελλιπή καθαριότητα, καμένες λάμπες και ότι άλλο μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή των αθλούμενων.
Αυτή η εικόνα δεν τιμά την Μήλο. Δεν τιμά τους πρωταθλητές που βγάζει η Μήλος, οι οποίοι προπονούνται υπό αυτές τις κακές συνθήκες και πετυχαίνουν τις καλύτερες επιδόσεις σε εθνικό επίπεδο!
Τους αξίζει ένα στάδιο το οποίο και εμείς ως πρώην αθλητές θέλουμε και θα το κάνουμε κόσμημα για το νησί μας!

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμούς μας “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” Δεληβασιλείου, Κυπραίο, Παπαφίλη, Πιρπινιά, επισκεφθήκαμε την Πέμπτη 16 Μαϊου το χώρο διαχείρισης των απορριμμάτων στο Φιρλίγκο για να εκτιμήσουμε την κατάσταση και να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους .

Η κατάσταση είναι επιεικώς απαράδεκτη τόσο που δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από το χώρο για να μην προκαλέσουμε βλάβη στην εικόνα της Μήλου ενόψει της τουριστικής περιόδου. Επίσης οι εργαζόμενοι, χωρίς να τους παρέχεται κανένα μέσο προστασίας στολές κλπ, αφημένοι στην κόλαση των ανύπαρκτων υποδομών και της απίθανης αδιαφορίας του Δήμαρχου και των δημοτικών του συμβούλων.

Αρκεί να σας μεταφέρουμε ότι ουδείς εδώ και μήνες έχει ασχοληθεί με το χώρο ή τους εργαζόμενους, όπως εκείνοι μας διαβεβαίωσαν. Δυστυχώς αυτή είναι η τσαπατσουλιά του Γεράσιμου, φτάνει σε σημεία επικινδυνότητας για το σήμερα και το αύριο του νησιού. Δυστυχώς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ