Τα χάλια της ακτοπλοΐας και του “Άγιος Γεώργιος” παρουσιάζουν στον υπουργό οι δυτ. Κυκλάδες

Την ερχόμενη  Τρίτη  10 Δεκεμβρίου , οι αντιπρόσωποι των δήμων Μήλου , Σίφνου και Σερίφου , θα συναντηθούν στο υπουργείο Ναυτιλίας με τον υπουργό κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και θα του παραδώσουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση της ακτοπλοίας στην γραμμή των δυτικών Κυκλάδων. Παράλληλα θα καταθέσουν ψήφισμα στο οποίο χαρακτηρίζουν το “Άγιος Γεώργιος” αφερέγγυο και απαράδεκτο. O χαρακτηρισμός  “ανεπιθύμητος” , όπως είχε χαρακτηριστεί το πλοίο, αφαιρέθηκε προφανώς με απαίτηση του πλοιοκτήτη κ. Βαγγέλη Βεντούρη.

Στην σύσκεψη της επιτροπής για το ακτοπλοικό που έληξε πριν λίγη ώρα υπήρξε και τηλεδιάσκεψη των δημάρχων Μήλου και Σίφνου κ. Μπαμπούνη. Η τετραμελής επιτροπή της Μήλου που θα παρίσταται στην συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας θα αποτελείται από τους κ.κ : Φραγκίσκο Ζούλια , Γιάννη Μάλλη , Νίκο Μωραίτη και Γιώργο Μάλλη.

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Μήλου κ. Νίκος Μωραίτης ζήτησε στο θέμα να γίνει προσπάθεια να “εμπλακεί” και η υπουργός τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Από την συνάντηση αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για την στάση του δημάρχου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μήλου κ. Αντώνης Καβαλιέρος.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου τα μέλη των αντιπροσωπειών Μήλου , Σερίφου και Σίφνου θα συναντηθούν στο μηλείκο καφενείο στον Πειραιά, προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της παρουσίας τους στο ΥΕΝ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ