Ο τελικός του “3ου κρυμμένου θησαυρού”

ΟΡΟΙ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 3ου ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
…………………………………………………………………………………
1. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον τελικό είναι αυτές που έχουν περάσει την δοκιμασία των προηγούμενων δύο σταδίων (ερωτήσεων και των 20 γρίφων) και αναγράφονται με την τελική τους κατάταξη κατωτέρω.
2. Ημέρα τελικού του κυνηγιού ορίστηκε η Kυριακή 8η Μαρτίου 2015 (εκτός απροόπτου, δηλ . έντονα καιρικά φαινόμενα) όπου οι ομάδες θα πρέπει να έρθουν ακριβώς στις 10.30 μμ στο κυβερνείο μας, που θα βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων του Αδάμαντα και οι αρχηγοί τους αφού μας επιβεβαιώσουν την λίστα των ατόμων που θα απαρτίζουν την ομάδα τους θα πάρουν στις 11.00πμ ΑΚΡΙΒΩΣ τον πρώτο γρίφο (όπως περιγράφουμε παρακάτω) για να ξεκινήσουν την αναζήτηση και των επομένων που θα τους οδηγήσουν στον τελευταίο γρίφο εάν θέλουν να κατακτήσουν το έπαθλο.
Συνολικά έχουν να βρουν έξι γρίφους (αριθμημένους) και να υποβληθούν σε πέντε (5) δοκιμασίες ενδιάμεσα της αναζήτησης των γρίφων.
Επομένως μετά τον έκτο γρίφο όποια ομάδα πρώτη βρει τι θα εννοεί ο ποιητής μην περιμένετε να υπάρχει αρίθμηση θα έχετε απλά κερδίσει !!
Το γράφουμε να μην υπάρχει μπλέξιμο όπως στο στάδιο των 20 γρίφων.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΓΡΙΦΩΝ
3. Α Ειδικότερα αφότου δοθεί από εμάς ο πρώτος γρίφος στον αρχηγό της ομάδας σας, η κάθε ομάδα θα πρέπει να αναζητήσει την λύση του εντός των ορίων του χάρτη που δίνεται με την παραλαβή του πρώτου γρίφου,
Εν συνεχεία στην τοποθεσία που θα βρίσκεται η λύση του γρίφου θα υπάρχει ένα μπλοκ (μέσα σε γυάλινο μπουκάλι) ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ σφραγισμένες με το έμβλημα του ΣΥΚΑΜ και σε κάθε μια σελίδα θα υπάρχει γραμμένο το όνομα της κάθε ομάδας, με την σειρά την οποία έχει καταταγεί μετά το στάδιο των γρίφων, και πχ ο αριθμός 1ος και η λέξη ΓΡΙΦΟΣ για τον πρώτο γρίφο κοκ για τους άλλους γρίφους.
Β. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ . πχ η ομάδα ΑΙΛΟΥΡΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥΣ που ΘΑ γράφει «ΑΙΛΟΥΡΟΙ 1Ος γρίφος».
ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΟΥ ή ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ………ΧΟΡΤΑ,
Γ. Εν συνεχεία με το φύλλο της ομάδας σας έρχεστε στο κυβερνείο και αφού μας το παραδώσετε παίρνετε το οκ για ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ….όπου
Δ. μετά το επιτυχές τέλος της κάθε δοκιμασίας παίρνετε, από εμάς τον επόμενο γρίφο!!!!
Έτσι συνεχίζετε μέχρι και τον τελευταίο γρίφο.
4. ΣΥΚΑΜΙΩΤΟΠΟΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ). ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ή ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΟΥΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΝΕΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΑΣΑΡΙΩΝ…………….ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ…
5. ΣΕ ΚΑΘΕ δοκιμασία έκαστη ομάδα θα ορίζει και θα μας δηλώνει ποίος θα αναλαμβάνει να την φέρνει εις πέρας. Καλό θα είναι να λάβουν μέρος όσοι περισσότεροι παίκτες από κάθε ομάδα και όχι ο ίδιος/α σε κάθε δοκιμασία για να το ευχαριστηθούν όλοι!!!
Η τελική κατάταξη των ομάδων από το στάδιο των γρίφων που έχει καθορίσει και την σειρά και τον χρόνο αυτών που θα λάβουν τον πρώτο γρίφο έχει ως εξής:
1η ομάδα :ΑΝΤΑΓΙΑΝΤΙΣΤΟΙ,
2η ομάδα: ΛΑΓΩΝΙΚΑ,
3η ομάδα: τρείς και ο κούκος,
4η ομάδα: ΟΕΟ,
5η ομάδα: ΜΜΑΣΣΑΝ,
6η ομάδα: ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ,
7η ομάδα: ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ,
8η ομάδα: Τα ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ,
9η ομάδα: ΟΜΑΔΑ ΤΡΕΛΑ,
10η ομάδα: ΤΚΤ9 (3),
11η ομάδα:ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ,
12η ομάδα: ΑΙΝΙΓΜΑ,
13Η ομάδα: Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΙΓΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ 2,
14η ομάδα: ΠΑΜΕ ΔΡΑΠ 3,
15η ομάδα: somerhalders,
16η ομάδα: ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ,
17η ομάδα: ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ,
18η ομάδα: 7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ,
19η ομάδα: ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ,
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΡΙΦΟ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΕΝΑΡΞΗ: 11.00πμ η 1η ομάδα θα πάρει τον πρώτο γρίφο, μετά 5’ από την πρώτη η 2η και μετά 5’ από την δεύτερη η 3η.
Μετά το τέλος του τελευταίου 5’ πτου, από την 4η ομάδα έως και την 10η ομάδα ο χρόνος που θα δοθεί θα είναι 3’ σε κάθε μια.
Από την 11η ομάδα έως και την 15η ο χρόνος θα είναι για όλες μαζί τις ομάδες 3’, μετά την 10η ομάδα, για να φύγουν,
και οι τελευταίες ομάδες 16η-19η θα φύγουν όλες μαζί μετά από 3’ από την 15η ομάδα.
.
6. Οι δοκιμασίες και οι γρίφοι δεν έχουν σχέση με σωματική αντοχή (ναι καλά!!!)
7. Η επιτροπή, δηλ εμείς που δεν σας λέμε ποιοι είμαστε, είναι αρμόδια για επίλυση κάθε ένστασης ή διαφωνίας που μπορεί να προκύψει .
8. Συνεργασίες και κουβεντούλες μεταξύ των ομάδων ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εάν σας πιάσουμε στα πράσα ακυρώνεστε χωρίς δεύτερη κουβέντα! Εξάλλου δεν σας συμφέρει πλέον γιατί θα χάσετε το έπαθλο χαχαχα!!! και δεν είναι και μικρό…
Άντε και καλή επιτυχία!!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ