Ολοκληρώθηκαν τα “Αφροδίτεια 2015”

Με περιορισμένη συμμετοχή αθλητών αλλά και θεατών  πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Μαρτίου  ο 3ος αγώνας ασφάλτινου δρόμου στο πλαίσιο της διοργάνωσης “AΦΡΟΔΙΤΕΙΑ” 2015 .Η μειωμένη συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες και στους άνδρες και στις γυναίκες αθλητών   θα πρέπει να αφυπνίσει εκείνους που θέλουν τον κλασικό αθλητισμό πρωταγωνιστή. Η διαδρομή για τους άνδρες ήταν απο Τριοβάσαλο, Αγ. Σπυρίδωνα,Δημαρχείο, Αρχαιολογικό Μουσείο,Τεχνικό λύκειο και τερματισμός Τριοβάσαλος.Η διαδρομή για τις γυναίκες μικρότερη απο των ανδρών. Τα παιδιά του Γυμνασίου και του Δημοτικού αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν ακόμη μικρότερη διαδρομή Τριοβάσαλος, Αγ. Σπυρίδωνας,Carrefour και Τριοβάσαλος.

Ο  πρωταθλητής Ελλάδος συμπατριώτης Μανώλης Μουστάκας κέρδισε στο δρόμο των ανδρών.Στις γυναίκες    η  Στέλλα Πριμικίρη ήρθε πρώτη.Στα αγόρια Γυμνασίου ο Γιώργος Χαβάκης και στα κορίτσια στην ιδια κατηγορία η Χριστίνα Δάμη.Απο την Στ’ δημοτικού νικητές απο τα αγόρια ο Αποστόλης Μαυρογιάννης και απο τα κορίτσια η Κέλυ Λιβανίου.Τέλος στην κατηγορία απο 16-18 χρονών νικητής ήταν ο Χρυσόστομος Πουλημένος. Τους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών συνεχάρη και βράβευσε ο δήμαρχος Μήλου κ.Γερ.Δαμουλάκης, ο οποίος αντάλαξε ευχές με την διοίκηση του Παμμηλιακού για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.Η διοίκηση επισήμανε το ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο κ. Δαμουλάκης για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ο Παμμηλιακός ευχαρίστησε την S&Β Βιομηχανικά ορυκτά , το Carrefour ,to Milos FM ,το Κέντρο Υγείας , την Αστυνομία Μήλου καθώς και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας για την στηριξή τους στον σύλλογο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ