Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Πλακιώτικη Ένωση

Κατά την 1η συνέλευση του Νέου Δ.Σ. της Πλακιώτικης ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του συλλόγου στις Πλάκες Μήλου στις 28/01/15 συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τα μέλη τα παρακάτω. Ενημερώθηκαν τα μέλη, για τα αποτελέσματα των Εκλογών για την Ανάδειξη του Νέου Δ.Σ της Πλακιώτικης Ένωσης που πραγματοποιήθηκαν στις 25/01/2015 στο γραφείο του Συλλόγου στις Πλάκες. Τα Αποτελέσματα είναι τα εξής:

Ψήφισαν 63 ΜΈΛΗ οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στην κατάσταση ψηφισάντων της Εφορευτικής Επιτροπής. Η κατανομή των ψήφων είχε ως εξής :

Για το Διοικητικό Συμβούλιο (αλφαβητική σειρά):
ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ(35 ψήφους)
ΖΑΓΟΥΡΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ(26 ψήφους)
ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ(20 ψήφους)
ΜΑΗΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΟΧΑΝΝΕΣ (07 ψήφους)
ΜΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΖΗΣΙΜΟΥ(14 ψήφους)
ΜΑΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ(22 ψήφους)
ΜΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ(06 ψήφους)
ΝΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ(18 ψήφους)
ΝΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ(19. ψήφους)
ΡΑΠΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ(12 ψήφους)
ΤΟΥΡΛΑΚΗ ΑΜΑΛΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ(05 ψήφους)
Για την Ελεγκτική Επιτροπή (αλφαβητική σειρά):
ΓΙΑΝΤΗ ΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(14 ψήφους)
ΚΑΤΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(08 ψήφους)
ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(11 ψήφους)
ΝΙΝΟΥ ΦΛΩΡΑ του ΦΡΑΓΚΙΟΥ(23 ψήφους)

2. Πραγματοποιήηκαν οι Αρχαιρεσίες βάσει του Αρθρ.9 του καταστατικου 879 /99 και εξελέγησαν τα παρακάτω Μελη
Για το Διοικητικό Συμβούλιο (κατά πλήθος ψήφων) :

ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΝΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΝΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
ΜΑΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΤΑΜΙΑΣ)
ΖΑΓΟΥΡΗ ΜΑΡΙΝΑ (ΜΕΛΟΣ)
ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΜΕΛΟΣ)
ΜΑΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΛΟΣ)
και αναπληρωματικοί :
ΡΑΠΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΜΕΛΟΣ)
ΜΑΗΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΜΕΛΟΣ)
ΜΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΜΕΛΟΣ)
Για την Ελεγκτική Επιτροπή (κατά πλήθος ψήφων) :
ΝΙΝΟΥ ΦΛΩΡΑ (ΜΕΛΟΣ)
ΓΙΑΝΤΗ ΑΝΝΑ (ΜΕΛΟΣ)

3. Ανακοινώθηκε στα μέλη πως , μετά από ενημέρωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Ν.ΠΕΛΛΑΣ , ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ Ορθοπεδικά ειδή (όπως ΚΡΕΒΒΑΤΙ-ΕΞΕΤΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ , ΠΙ, καροτσάκι ) ως αποτέλεσμα της εκστρατείας συλλογής πλαστικών καπακιών. Τα παραπάνω είδη θα παραδοθούν στο Κέντρο Υγείας, η και στο Αγροτικό Ιατρείο Αδάμαντα, και σε Ανήλικο δημότη που τα έχει Ανάγκη εντώς του ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

4. Ενημερώθηκαν τα μέλη για τις εργασίες επισκευών στο γραφείο του Συλλόγου

5. Αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η συμμετοχή στο ΜΗΛΕΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 με το θέμα “Μπύρα-Φτώχεια..Σουβλάκι-Φιλότιμο» Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στον Σύλλογο έως 06/02/14

6. Συζητήθηκαν οι προτάσεις που θα επαν-υποβληθούν στον Δήμου Μήλου και αφορούν την (καταρχάς περίφραξη) και νομιμοποίηση, και την επισκευή της Παιδικής χαράς Πλάκών, αλλά και την αγορά οικοπέδου και την διάνοιξη νέου Δρόμου πρόσβασης στον οικισμό

7. Αποφασίστηκαν και φέτος 3 από τις εκδηλώσεις που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει η Πλακιώτικη ένωση το φετινό καλοκαίρι, Οι εκδηλώσεις είναι α) «ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ – ΠΟΙΗΤΕΣ» Την πρώτη η την Δεύτερη Κυριακή του Ιουνίου 2015 στον ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ χώρο του γραφείου του συλλόγου δίπλα στον Αγ. Χαράλαμπο στις Πλάκες, β) «ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΥΠΌ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ» την Παρασκευή 03/07/15 με στην θέση «Γολγοθάς» δίπλα από τους Σταυρούς με θέα όλα τα γειτονικούς οικισμούς και γ) Παραδοσιακό Πλακιώτικο Γλέντι» , στον χώρο του κεντρικού parking στις Πλάκες, με Δωρεάν Είσοδο, τοπικούς μεζέδες και παραδοσιακή νησιώτικη Ζωντανή Μουσική από οργανοπαίκτες του νησιού μας. με ημερομηνία διεξαγωγής της συγκριμένης εκδήλωσης να είναι το Σάββατο 08/08/15 .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ