Με επιτυχία η ετήσια γιορτή των Συλλόγων Απανταχού Μηλίων Πειραιά και Κατακομβών Μήλου

Οι σύλλογοι του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων Πειραιά η “Αγία Σοφία” και ο Πανελλήνιος Σύλλογος “Οι Φίλοι των Κατακομβών Μήλου”, τέλεσαν την ετήσια Θεία Λειτουργία  τους στη Μήλο, στις 18 Αυγούστου 2018 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων , με τις ευλογίες του πατρός Μεθοδίου.

Την Θεία Λειτουργία, παρακολούθησαν  ο  Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μήλου, Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά και Ζαμπέτα Τούρλου, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Εμμανουήλ Νίνος,  ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Ζεφυρίας “Η ΧΩΡΑ”  Γιώργος Καμακάρης και πλήθος Μηλίων. Μετά το πέρας αυτής προσφέρθηκε καφές με εδέσματα. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Εμμανουήλ Καμακάρης, ο οποίος με την φυσαρμόνικα του διάνθισε το πρωϊνό μας με διάφορα τραγούδια τα οποία τραγούδησαν οι καλεσμένοι μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή του την πρωτοβουλία.

Ευχαριστούμε τον πατέρα Μεθόδιο για την όμορφη λειτουργία του  τον  Δήμαρχο Μήλου, την Αντιδήμαρχο Σοφία Βαμβακάρη-Ψαθά, την Αικατερίνη Χανιώτη, τον  φούρνο Άρτεμις στον Αδάμαντα (Άρτους)  και τα Παραδοσιακά εδέσματα (καρπουζόπιτα), για τις προσφορές τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ