Δελτίο τύπου Παμμηλιακού για τη συμμετοχή στο 10ο Πανκυκλαδικό τουρνουά

O σύλλογος μας, μετά από τρείς ημέρες πλούσιου ποδοσφαιρικού θεάματος στο νησί της Σύρου στους αγώνες που έγιναν στα πλαίσια του 10ου Πανκυκλαδικού τουρνουά με τίτλο «γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή- ευ αγωνίζεσθαι» ΣΥΡΟΣ 2015, από την 19η-06-2015 έως και την 21η-06-2015:

Α. ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τους μικρούς αθλητές μας και το προπονητικό τιμ για τις επιτυχίες τους στο εν λόγω τουρνουά που δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα αποτελέσματα όσο με την εν όλο συμπεριφορά τους που βασίστηκε στα πλαίσια του ευ- αγωνίζεσθαι.

Β. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τόσο τους υπευθύνους της Ακαδημίας Σύρου 2002, όσο και την επιτροπή διοργάνωσης του τουρνουά που προσέφεραν τα μέγιστα για την επιτυχή έκβαση αυτού του τουρνουά.

Δυο πράγματα πρέπει να μας ενδιαφέρουν από αυτό το αθλητικό γεγονός που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε ένα διαφορετικό νησί του νομού μας:
1ον: ότι ο ρόλος του συγκεκριμένου τουρνουά είναι η συγκέντρωση των αθλητών σε ένα νησί με στόχο να γίνει το τουρνουά θετικός πόλος έλξης πολιτισμού και
2ον: είναι ότι μέσα από αυτό το τουρνουά επιδίωξή όλων μας πρέπει να είναι η δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου σχέσεων όπου δεν θα διακρίνουμε ισχυρό και αδύναμο νίκη και ήττα συμφέρον ή μη.

Γ. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
1.τους χορηγούς μας που με τις χορηγίες τους στήριξαν τις προσπάθειές των μικρών αθλητών μας και ήταν οι εξής:

α. IMERYS AE,
β. ALPHA BANK AE,
γ. Μπαρμπαντωνάκη Κων/νο,
δ.Κατάστημα «Γερμανός» (κ Ανδρέα Σφίγγα),
ε. Μεταφορική Τούρλος Εμμ. &Υιός (Τσίφτης) και

2. τους κ.κ Δήμαρχο Μήλου Γ. Δαμουλάκη, Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γ. Μαργαρίτη, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ε. Φρέρη, την πρόεδρο του ΑΟ Πάρου κ. Κουτσονικολή Μαρία και τους Λιμενάρχες Μήλου-Σύρου για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για την μετάβασή μας στην Σύρο και την επιστροφή μας.

Τέλος ευχόμαστε στα σωματεία ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ, ΑΟ ΠΑΡΟΥ και ΜΑΡΠΗΣΑΙΚΟΥ που θα συνδιοργανώσουν του χρόνου το 11Ο τουρνουά στην Πάρο, καλή επιτυχία και καλή συνδιοργάνωση πάντοτε στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι για όλους μας μικρούς και μεγάλους γιατί αθλητισμός ίσον πολιτισμός.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους σας.

Το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ