Σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σοτάρουμε τον κόκορα με το κρεμμύδι για λίγα λεπτά και τον σβήνουμε με το κόκκινο κρασί . Προσθέτουμε τον μπελτέ ,το αλάτι το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και σκεπάζουμε το κρέας με νερό .Αφού σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 2 περίπου ώρες. Σερβίρουμε με τα μακαρόνια που έχουμε βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο.
Ενημέρωση με άποψη έγκυρα και έγκαιρα. Καθημερινά ειδήσεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για Μήλο, Κίμωλο και τα νησιά των Κυκλάδων