Στα μέσα του Σεπτέμβρη ολοκληρώνεται η επισκευή του OLYMPUS

Στις 15 Σεπτεμβρίου άνευ απροόπτου, αναμένεται να βγει από τα νεώρια της Σύρου το πλοίο OLYMPUS, ημερομηνία κατά την οποία υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η επισκευή του, μετά την πρόσκρουση σε ύφαλο κατά το πρώτο του ταξίδι την 1η Αυγούστου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Βασίλης Κασιμάτης, στέλεχος της εταιρίας Sea Speed Ferries, υπολογίζεται ότι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι επισκευές στο OLYMPUS μετά το ατύχημα που είχε ανοιχτά του λιμανιού της Σαντορίνης. Στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι ο ρυθμός των εργασιών είναι ικανοποιητικός και για το λόγο αυτό έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα των εισιτηρίων για κρατήσεις από 20 Σεπτεμβρίου.

Έτσι αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν νέα απρόοπτα, το OLYMPUS θα ξεκινήσει και πάλι τα ταξίδια του, το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, εκτελώντας το δρομολόγιο Πειραιάς – Μήλος – Θήρα – Ρέθυμνο και επιστροφή.

Υπενθυμίζεται από την 1η έως τις 14 Αυγούστου το πλοίο ήταν  δεμένο στα επικίνδυνα της Σαντορίνης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες προσωρινής επισκευής του και να μπορέσει να μεταφερθεί στα νεώρια της Σύρου, καθώς είχε υποστεί  ρήγμα αρκετών μέτρων στα διπύθμενά του.

Rethemnosnews

SHARE