Η “καρδιά” της Μηλέικης κουζίνας θα χτυπήσει στο Μιλάνο

Στον εστιατορικό πολυχώρο Presso sarpi στο Μιλάνο στις 6 Φεβρουαρίου 2020  ταξιδεύει η κουζίνα του νησιού μας με τον σεφ Βασίλη Παπικινό .Μέσα από μια ολοήμερη γαστρονομική ενέργεια με μαθήματα μαγειρικής σε απλό κόσμο , σε δημοσιογράφους γαστρονομίας  αλλά και σε προετοιμασία δείπνου για το ευρύτερο κοινό στο Μιλάνο.

Είναι η πρώτη φορά που η κουζίνα του νησιού μας ταξιδεύει στο εξωτερικό και η επιλογή στο Μιλάνο της Ιταλίας  μόνο τυχαία δεν είναι ,αφού οι Ιταλοί φημίζονται για την υψηλή γνώση τους όσον αφορά την γαστρονομία και την αγάπη τους που έχουν για τη Μήλο.

Το στοίχημα να τους “κερδίσουμε ” παραπάνω μέσα στο δικό τους “γήπεδο” γαστρονομικά καλείται να κερδίσει ο Βασίλης Παπικινός σε ένα  Ιταλικό κοινό, το οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά και έτσι να καθιερωθεί η Μηλέικη κουζίνα ακόμη περισσότερο στο Ιταλικό κοινό και αυτή τη φορά ταξιδεύοντας  και εκτός Μήλου.

SHARE