Η Μήλος το καλύτερο νησί στον κόσμο !

Η Μήλος, αναδεικνύεται ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη και τέταρτο καλύτερο στον κόσμο, ενώ η Κρήτη το δεύτερο καλύτερο ευρωπαϊκό και το 7ο παγκοσμίως. Πάρος και Σαντορίνη καταλαμβάνουν τις θέσεις 11 και 14 στον κόσμο και 4 και 5 στην Ευρώπη. ευρωπαϊκό και το 7ο παγκοσμίως. Πάρος και Σαντορίνη καταλαμβάνουν τις θέσεις 11 και 14 στον κόσμο και 4 και 5 στην Ευρώπη.

Το Andronis Concept Wellness Resort στη Σαντορίνη βραβεύθηκε ακόμη ως ο καλύτερος διεθνής προορισμός σπα στον κόσμο.

Για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, διεξήχθη έρευνα ανάμεσα στους αναγνώστες από τους συντάκτες του  μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού “Travel + Leisure”σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών M&RR την περίοδο από τις 5 Νοεμβρίου του 2018 έως τις 4 Μαρτίου του 2019.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να αξιολογήσουν αερομεταφορείς, αεροδρόμια, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, πόλεις, εταιρίες κρουαζιέρας, προορισμούς σπα, ξενοδοχεία, ξενοδοχειακά brand, νησιά, τουρ οπερέιτορ και προγράμματα σαφάρι βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

Τα κριτήρια αυτά, για τις κατηγορίες των βραβείων στις οποίες έχει παρουσία η Ελλάδα, είναι…

Προορισμοί : Φιλοξενία και υποδομές, θεραπείες, υπηρεσίες, φαγητό, value.

Ξενοδοχεία: δωμάτια και υποδομές, τοποθεσία, υπηρεσίες, φαγητό, value.

Νησιά: Φυσικές ατραξιόν και παραλίες, δραστηριότητες και αξιοθέατα, εστιατόρια και φαγητό, άνθρωποι και φιλοξενία, value.

TornosNews

SHARE