Η Μήλος στέλνει “τελεσίγραφο” 15 ημερών στον Άδωνι Γεωργιάδη για το Κέντρο Υγείας Μήλου

Ενθουσιώδης και μαχητική ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και η πορεία των κατοίκων του νησιού για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μήλου που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, με πορεία των κατοίκων και συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο στον Καρόδρομο. Οι συγκεντρωμένοι έδωσαν περιθώριο 15 ημερών στον υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη να δει με σοβαρότητα το θέμα της σωστής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μήλου, το οποίο οδηγείται στο περιθώριο από την έλλειψη ιατρικού προσωπικού.

O διευθυντής του Κέντρου Υγείας  κ. Αποστολόπουλος επανέλαβε την επισήμανση που έκανε και στο δημοτικό συμβούλιο , ότι χωρίς γιατρούς το ΚΥΜ δεν έχει ζωή. Για το ίδιο θέμα, τη στελέχωση του ιατρικού δυναμικού του Κέντρου η γιατρός κα. Θεοδώρα Μπάρτζου ζήτησε να υπάρξουν κίνητρα για τους νέους γιατρούς. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Αντώνης Καβαλιέρος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φραγκίσκος Ζούλιας  πρότειναν να καταγγελθούν οι τραγικές καταστάσεις που επικρατούν στο Κέντρο Υγείας Μήλου στις Βρυξέλλες με την επισήμανση ότι η Ελλάδα για τους επόμενους 6 μήνες προεδρεύει της Ευρωπαικής Ένωσης. Μίλησαν ακόμη ο δήμαρχος κ. Δαμουλάκης και ο λυκειάρχης κ. Νίκος Βίτσοβιτς .

*Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 έχει προγραμματιστεί νέα αγωνιστική εκδήλωση για το ΚΥΜ με συγκέντρωση στις 3 μ.μ

SHARE