Ηλίας Αποστολόπουλος : H “λευκή μαφία” διέλυσε το Ε.Σ.Υ

Στο κενό έπεσε η άσκηση πίεσης που επιχείρησε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Μήλου, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες  λειτουργίας του κέντρου. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος με «φόβητρο» την αποχώρηση του από το Κ.Υ.Μ, έκανε «πτήση» στο κενό.

Συγκίνησε τους κατοίκους του νησιού, αλλά η κατάθεση αίτησης για μετάθεση στο νοσοκομείο της Πύλου, από όπου κατάγεται, άφησε παγερά αδιάφορους τους προισταμένους του. Προφανώς γνώριζαν ότι «ο Ηλίας κάνει τα δικά του» δεν μπορεί να φύγει από την Μήλο καθώς έχει χάσει τις προθεσμίες… Τώρα ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Μήλου ετοιμάζεται για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

«Κάθε χρόνο και χειρότερα» λέει ο κ. Αποστολόπουλος και συνεχίζει «η δουλειά γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Κουρασμένος και πνιγμένος στα προβλήματα της καθημερινότητας, ο γιατρός εύκολα μπορεί να κάνει το λάθος. Ο εισαγγελέας παραμονεύει». Το θέμα με της εφημερίες είναι πανελλαδικής εμβέλειας, ο διευθυντής του Κ.Υ.Μ σημειώνει ότι από την 1η του Νοέμβρη οι γιατροί του Κέντρου Υγείας θα εφημερεύουν στο σπίτι τους και θα σπεύδουν στο Κ.Υ.Μ για να αντιμετωπίσουν μόνο επείγοντα περιστατικά. «Γυρίζουμε 30 χρόνια πίσω» παρατηρεί και όταν του επισημαίνουμε που πήγαν καραβιές ολόκληρες με Ευρώ, ο Ηλίας Αποστολόπουλος κουνώντας το κεφάλι του με νόημα λέει «Η λευκή μαφία διέλυσε το Ε.Σ.Υ).

SHARE