To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς γιουβαρλάκια κοκκινιστά

Ο σεφ Βασίλης Παπικινός προτείνει γιουβαρλάκια κοκκινιστά.
ΥΛΙΚΑ
 1/2 κιλό κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι ,χοιρινό κρέας)
100 γρ.ρύζι καρολίνα
2 μέτρια κρεμμύδια πολύ ψιλοκομμένα ή πολτοποιημένα
Μαϊντανός φρέσκος ψιλοκομμένος(2 κουταλιές της σούπας)
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μοσχοκάρυδο
2 ντομάτες πολύ ώριμες πολτοποιημένες
2 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί ,εκτός από την μια ντομάτα και τις πατάτες και με τις παλάμες μας πλάθουμε το μείγμα σε μικρές μπάλες.Σε μια κατσαρόλα βράζουμε 1 λίτρο νερό και αφού αυτό βράσει προσθέτουμε τα γιουβαρλάκια τις πατάτες και την δεύτερη ντομάτα και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 40′ περίπου λεπτά προσέχοντας να υπάρχει επαρκές νερό στο σκεύος μας. Το άμυλο από τις πατάτες που βράζουν θα δώσει το ζουμί από το φαγητό όσο χρειάζεται .
SHARE