Το μηλέϊκο τυρί ανάμεσα στα εκλεκτά ελληνικά τυριά

Το περιοδικό Olive που εξειδικεύεται στα γαστρονομικά δρώμενα της Ελλάδας και πάντα προτείνει και αναδεικνύει ότι καλύτερο στο χώρο της γαστρονομίας, στο πρόσφατο τεύχος του μηνός Μαρτίου συμπεριέλαβε το ξερό τυρί της Μήλου από το τυροκομείο “ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ” στην Πάχαινα ανάμεσα στα καλύτερα τυριά όλης της χώρας. Το μηλέϊκο τυρί βρίσκεται μέσα στα 5 πρώτα ελληνικά τυριά ,κάτι που το καθιστά αυτομάτως ως εξαιρετικό και μοναδικό..

Αξίζουν συγχαρητήρια στο τυροκομείο της Πάχαινας , καθώς και στις προσπάθειες που γίνονται από την γαστρονομική ομάδα του νησιού “Delicious Milos” στην προβολή της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας του νησιού μας πανελλαδικά.

SHARE