Η Ομοσπονδία Μικρών Κυκλάδων γιόρτασε τον Άγιο Νικόλαο

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλάδων (Ο.ΣΥ.ΜΙ.Κ) γιόρτασε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, τη μνήμη του προστάτη της Αγ. Νικολάου, μετά αρτοκλασίας, στο εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννου, εντός του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας στον Πειραιά. Στην τελετή παρευρέθηκαν αρκετοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων:

Ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Καράμπελας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη  Πειραιώς  και Φαλήρου  κ. Σεραφείμ, και ο Πανοσιολογιότατος Ιωάννης Αγγελιδάκης, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη  Σύρου  κ. Δωροθέου, διά των οποίων και απηύθυναν ευχετήριο μήνυμα, ο Βουλευτής Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Φιλήμονας Τζανετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου (Ε.ΚΥ.Τ.) και πρώην Δήμαρχος Κιμώλου κ. Θεόδωρος Μαγκανιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος κ. Γεώργιος Μπακούρος, εκπρόσωποι των Συλλόγων -μελών μας και άλλοι.

Ακολούθησε κέρασμα της Ομοσπονδίας που ευγενώς προετοίμασαν οι κυρίες του Ιδρύματος σε αίθουσα που μας διέθεσαν.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας θα γίνει στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 18:00.

 

SHARE