To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς τορτελίνι φούρνου με τυριά και αλλαντικά

Για το γιορτινό τραπέζι σεφ Βασίλης Παπικινός προτείνει Τορτελίνι φούρνου με τυριά και αλλαντικά.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο Τορτελίνι (500γρ) με γέμιση τυριού
100 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
150 γρ Γκράνα τριμμένη
5 φέτες μπέικον
5 φέτες χοιρινή καπνιστή μπριζόλα ή γαλοπούλα
5 φέτες ζαμπόν
250γρ κρέμα γάλακτος
1/3 φλιτζάνι γάλα φρέσκο
Πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα τορτελίνι σε νερό όπως αναγράφεται στη συσκευασία τους (περίπου 8 -9′) .Τα σουρώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας τα ,προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και τα αλλαντικά, το πιπέρι και την κρέμα γάλακτος τα αλλαντικά κομμένα σε κύβους ,την κρέμα γάλακτος και το γάλα ανακατεύουμε απαλά για να μην σπάμε τα τορτελίνι και τοποθετούμε τα ζυμαρικά σε πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε για 12′ σε μέτριο φούρνο. Σερβίρονται αμέσως μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο
 
SHARE