Θαυμασμός για τα παιδιά της Μήλου στους αγώνες στίβου στη Μύκονο! – Δήλεια 2013

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της ομάδας αθλητών της Μήλου στα “Δήλεια 2013” που έγιναν πριν λίγες ώρες στο στάδιο της Μυκόνου. Τα παιδιά που δουλεύουν χρόνια υπό την καθοδήγηση του Περικλή Καβαλιέρου, με τις επιτυχίες έδωσαν μια υπόσχεση για μεγάλα πράγματα τα επόμενα χρόνια.

Εντυπωσίασε το αγωνιστικό πνεύμα των αθλητών και κέρδισαν τα χειροκροτήματα των φανατικών φίλων του στίβου από πολλά νησιά των Κυκλάδων που παραβρέθηκαν στους αγώνες.

Η Μαρία Καβαλιέρου κέρδισε στο μήκος με άλμα 4.29 στην κατηγορία παγκορασίδων. Πρώτος νικητής ήταν και ο αδερφός της Μάνος Καβαλιέρος, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 1.000 μέτρα με 3.48 . Πρώτη θέση κατέκτησε στο αγώνισμα ρήψεων “μπαλάκι” η Ιωάννα  Μάλλη με 40.40 μ. Ενώ η Αφροδίτη Λιβάνιου με 4.14 κατέκτησε την 3η θέση στα 1.000 μέτρα.Στο βάθρο ακόμη ανέβηκαν και τα κορίτσια της σκιταλοδρομίας 4×60. Την ομάδα αποτελούσαν η Μαρία Καβαλιέρου, η Αφροδίτη Λιβάνιου, η Χριστίνα Δάμη και η Μαριλίζα Νομικού σε χρόνο 35.66 . Δεύτερη θέση κατέκτησε στο μήκος στην κατηγορία παγκορασίδων Β’ η Χριστίνα Δάμη με άλμα 4.50.

Η ομάδα της Μήλου η οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα του δήμου μας, αφού παρήλασε με την σημαία του δήμου, έδειξε ότι υπάρχει πολύ ταλέντο, διάθεση για δουλειά και αξίζει την στήριξη όλων.

Σημειώνεται ότι οι επιδόσεις και οι επιτυχίες των παιδιών της Μήλου προσλαμβάνουν γιατί σημειώθηκαν με αντιπάλους αθλητές από σπουδαίες ομάδες του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας όπως η Κηφισία , Πανελλήνιος και ο Μεσσηνιακός.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ

SHARE