Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριοβασάλου για τις εκλογές

Φίλοι και φίλες  μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τριοβασάλου-Αγίου Σπυρίδωνα, σας ενημερώνουμε ότι:

1. Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου.

Όποιο μέλος μας επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα πρέπει  να συμπληρώσει  αίτηση   υποψηφιότητας για εκλογή στο ΔΣ ή στην εξελεκτική επιτροπή και να την παραδώσει  συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη  στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Λιβάνιο Στυλιανό και στον Γεν Γραμματέα Βασίλειο Μωραίτη  μέχρι και την 8η Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη.

2. Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών θα μπορείτε να εξοφλείτε τυχόν οφειλές σας (συνδρομή)απαραίτητη προϋπόθεση για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα.

3. Όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν θα πρέπει να επιδεικνύουν στην εφορευτική επιτροπή την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο (πχ δίπλωμα), όσοι δε ψηφίσουν για λογαριασμό άλλου μέλους πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή.

4. Η ώρα της ψηφοφορίας έχει οριστεί  από τις 17:00 έως και 20:00μμ στο γραφείο του συλλόγου μας, η δε παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για την ανάδειξη των νέων οργάνων του συλλόγου μας .
 Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στυλιανός Ανδρ. Λιβάνιος                                          Βασίλειος Μωραϊτης  

SHARE