To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς μπακαλιάρο τηγανιτό με φρέσκια λουίζα

Ο σεφ Βασίλης Παπικινός προτείνει μπακαλιάρο τηγανιτό σε κουρκούτι με φρέσκια λουίζα.

Θα χρειαστούμε παστό ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο , σε κομμάτια που επιθυμούμε. Κουρκούτι με αλεύρι και σόδα (αναψυκτικό) και ψιλοκομμένα φυλλαράκια λουίζας ,λίγο αλάτι και πιπέρι.

Σε καυτό λάδι τηγανίζουμε τον μπακαλιάρο τον οποίο έχουμε περάσει από το χυλό που έχουμε φτιάξει με το αλεύρι και τη σόδα,προσθέτοντας λίγο αλάτι πιπέρι και την ψιλοκομμένη λουίζα, γυρνώντας τον τακτικά για να τηγανιστεί ομοιόμορφα  για μην μας καεί.

 

 

 

SHARE