Προβολή της Μήλου στην Ινδία

Σειρά ενημερωτικών ταξιδιών στα νησιά του Αιγαίου πραγματοποιεί η Ινδή δημοσιογράφος κυρία Devashree Sanghvi στην οποία ανήκει το site www.thecrazyindianfoodie.com, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στο Μουμπάι της Ινδίας.

Θα επισκεφθεί, μαζί με τον φωτογράφο που τη συνοδεύει, την Άνδρο, Τήνο, Αστυπάλαια, Μήλο και Σέριφο όπου θα αναδείξει στο πολυπληθές αναγνωστικό της κοινό τις ξεχωριστές πτυχές κάθε νησιού που ενδιαφέρουν την ινδική αγορά.

Πραγματοποιήθηκε  συνάντηση στα γραφεία της MTC GROUP που οργανώνει το ταξίδι σε συνεργασία με τους Δήμους των νησιών, κατά την οποία έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος κάθε νησιού και ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες των επισκέψεων .

Το ταξίδι εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο προσέγγισης της ινδικής τουριστικής αγοράς που επιχειρεί η εταιρία συμβούλων, το οποίο θα συνεχιστεί και με άλλες επισκέψεις από τη χώρα αυτή για την κάλυψη όλου του φάσματος ενδιαφερόντων από τουρίστες με ειδικές αναζητήσεις για τις διακοπές τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ινδία θα είναι η τιμώμενη χώρα της 84ης ΔΕΘ.

Tornos News.gr

SHARE