To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς μοσχάρι με πατάτες μελιτζάνες και λευκό κρασί

Ο Σέφ Βασίλης Παπικινός προτείνει μοσχάρι με πατάτες μελιτζάνες και λευκό κρασί.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο μέτριες μπουκιές
2 μέτρια ψιλοκομμένα κρεμμύδια
3 μεγάλες πατάτες κομμένες χοντρές ροδέλες
3-4 μέτριες μελιτζάνες κομμένες χοντρές ροδέλες
1 1/2 λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο μοσχοκάρυδο
1 μικρό φλιτζάνι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια πλατιά κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχάρι με το ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το λευκό κρασί .Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για μια ώρα(μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό) .Προσθέτουμε τις πατάτες και τις μελιτζάνες αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και αν χρειαστεί ακόμη λίγο νερό ή λευκό ξηρό κρασί και μαγειρεύουμε για 30 -40 ‘ ακόμη.
SHARE