Κάλεσμα εθελοντικής προσφοράς από τον Δήμο Μήλου

Με  Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου, έγινε αποδεκτό το αίτημα φιλοξενίας του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων Νοητικά Υστερούντων Χίου για το διάστημα από 3 – 7 Σεπτεμβρίου 2018 στη Μήλο.

Πρόκειται για ένα Κέντρο που από το 2005 ασχολείται με τη φροντίδα ατόμων με νοητική υστέρηση, από την εκπαίδευση έως τη φιλοξενία και τη δια βίου φροντίδα τους, το οποίο εκδήλωσε την επιθυμία να επισκεφθεί το νησί μας και να παρουσιάσει τις δράσεις του που αφορούν παρεμβάσεις στη διαβίωση και εκπαίδευση ατόμων με νοητική υστέρηση. Η αποστολή αποτελείται από 18 άτομα (παιδιά από 25- 52χρ. και συνοδούς).

Το πρόγραμμα φιλοξενίας περιλαμβάνει 4 πρωινά, 3 γεύματα και 4 δείπνα.

Καλούνται εθελοντές και επιχειρηματίες του νησιού μας που επιθυμούν να παρέχουν κάποιο πρωινό, γεύμα, δείπνο, αναμνηστικό δώρο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να ευχαριστήσει τα παιδιά, όπως επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλ. 22870-22202 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση atzika.dimosmilou@gmail.com για να δηλώσουν την ευγενική του προσφορά.

Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε αρωγούς στην πραγματοποίηση κοινωνικών δράσεων που προσφέρουν χαρά σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ

 

 

 

 

 

SHARE