Το 4ο Φεστιβάλ άμμου στη Μήλο

Το eyelands και οι παράξενες μέρες σας προσκαλούν στο 4ο φεστιβάλ της Άμμου που θα γίνει στη Μήλο, Παρασκευή 31 Αυγούστου & Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Για τέταρτο στη σειρά καλοκαίρι διοργανώνουμε το πιο αυθόρμητο και αυτοσχέδιο φεστιβάλ της χώρας. Έπειτα από δύο χρόνια στη Γαύδο (2015-2016) και ένα στα Κουφονήσια, η επιλογή για το τέταρτο φεστιβάλ είναι η Μήλος!

Και αυτό το καλοκαίρι οι συγγραφείς των διηγημάτων θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και με το κοινό και να συμμετέχουν σε workshop της άμμου με συγγραφείς που έχουν ήδη εκδώσει βιβλία τους στις Παράξενες Μέρες.
Φεστιβάλ της Άμμου όμως πέρα από την ανάγνωση, τις λογοτεχνικές συζητήσεις και την παρουσίαση βιβλίων σημαίνει και μουσική, φωτογραφία, πάρτυ στην άμμο ακόμη και μεταμεσονύχτια ενατένιση των άστρων. Και πολλά ακόμη που θα προκύψουν ως τότε.

 Θέμα του φετινού φεστιβάλ: “Μια μέρα σαν κι αυτή”

Όπως και στα προηγούμενα φεστιβάλ οι καλεσμένοι θα διαβάσουν στην άμμο τα ποιήματα και τα διηγήματα που θα επιλεγούν.
Οι αναγνώσεις θα γίνουν στην άμμο της Αχιβαδόλιμνης από τις 19:00 ως τις 20:00 την Παρασκευή και το Σάββατο.

Τα κείμενα που θα διαβαστούν στην άμμο θα εκδοθούν σε βιβλίο. Προορίζονται για μια συλλεκτική έκδοση που θα είναι ταυτόχρονα και λογοτεχνικό ημερολόγιο και θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο στην Αθήνα. Τριάντα ποιητές και συγγραφείς από όλη την Ελλάδα έχουν ήδη επιλεγεί με διαγωνισμό κειμένου για να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

 Το φεστιβάλ της Άμμου –πάντα με ελεύθερη είσοδο- σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις αναγνώσεις αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Προσκαλεί επίσης καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες του νησιού να μας στείλουν τις προτάσεις τους για να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

 Υπεύθυνη επικοινωνίας: Αντριάνα Μίνου

andrianaminou@gmail.com

 Καλή αντάμωση στη Μήλο!

SHARE