To MilosVoice μαγειρεύει για εσάς κουνέλι κρασάτο με μάραθο !

Ο σεφ Βασίλης Παπικινός προτείνει κουνέλι κρασάτο με μάραθο.

ΥΛΙΚΑ

1 κουνέλι κομμένο μερίδες

2 μέτρια Κρεμμύδια

4 Καρότα χονδροτριμμένα ή κομμένα ροδέλες

1 λίτρο κρασί

Αλάτι

Πιπέρι

Μάραθος φρέσκος ή σε σκόνη (1 κουταλάκι γλυκού)

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κουνέλι, τα κρεμμύδια (κομμένα ροδέλες ή κύβους) και τα καρότα με το ελαιόλαδο Αφού πάρουν ένα χρυσάφι χρώμα τα σβήνουμε με το λευκό κρασί και αλατοπιπερώνουμε και κατόπιν προσθέτουμε το μάραθο. Σκεπάζουμε με καπάκι την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά για μια ώρα. Κατόπιν τη σάλτσα που χει δημιουργηθεί με τα λαχανικά και το κρασί την πολτοποιούμε με τη βοήθεια ενός blender ή μίξερ και με αυτή σκεπάζουμε το κουνέλι. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές , ρύζι λευκό η πουρέ πατάτας.

SHARE