Οι Μηλιές αθλήτριες στίβου Μαρία Καβαλιέρου και Ιωάννα Μάλλη στη διεθνή συνάντηση Ελλάδος – Κύπρου στη Λευκωσία

Πολλά συγχαρητήρια στην Maria Kavalierou και Ioanna Malli για την κλήση τους στην Εθνική Ελλάδος Παίδων – Κορασίδων.
Οι Μηλιές αθλήτριες του Πανναξιακού θα αγωνισθούν στις 25 Ιουλίου στη Λευκωσία στη διεθνή συνάντηση στίβου μεταξύ Ελλάδος – Κύπρου.
Η Ιωάννα θα αγωνισθεί στο αγώνισμα του ακοντισμού και η Μαρία στο αγώνισμα του άλματος εις τριπλούν.
Μια απίστευτη επιτυχία για τον Μηλέικο και τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό.
Με τις δυο Μηλιές αθλήτριες και την προσθήκη της Elina Anesti (πρωταθλήτρια στα 100 εμπόδια ) που γυμνάζεται στην Αθήνα ο Πανναξιακός έχει τρείς αθλήτριες στην Εθνική περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα!
Η αξία της κλήσης στην Εθνική των Κοριτσιών από το νησί της Μήλου είναι τεράστια δεδομένου ότι είναι οι μοναδικές αθλήτριες υψηλού επιπέδου που γυμνάζονται ακόμη σε …..χωμάτινο στίβο..
Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον Θωμά Κυριαζή ( ομοσπονδιακός ρίψεων)οσο και στον Πομάσκι Γεώργιο ( ομοσπονδιακός αλμάτων) για την βοηθειά τους στην εκγύμναση των παραπάνω αθλητριών!
Θερμή παράκληση στον Δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη που βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές ,όπως βοηθήσει στην επίσπευση στρωσίματος με ταρτάν τουλάχιστον στον διάδρομο του μήκους και δυο διαδρόμων στην ευθεία των 100μ, όπως έχει συμφωνηθεί μετά και την έγκριση της πίστωσης 140000 ευρώ για έργα βελτίωσης –υποδομών του Δημοτικού Σταδίου Μήλου !

Περικλής Καβαλιέρος

SHARE